Altınordu'nun gençleri devlere kafa tuttu

Güncelleme Tarihi:

Altınordunun gençleri devlere kafa tuttu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 16:31

 ALTINORDU U15 takımı, 15 yaş kategorisinde dünyanın en önemli turnuvası olarak gösterilen U15 MTU Hallen Cup'ta dünya futbolunun devleriyle başa baş oynadı.

Haberin Devamı


AC Milan, Schalke 04, Dinamo Zagrep, Ailingen ve Olimpik Sarajevo ile oynadığı grup maçlarını 10 puanla bitiren kırmızı lacivertli ekip, final serisine kalmayı başardı. Altınordu, final serisinde Chelsea, Barcelona ve Bayern Münih'in yer aldığı zorlu bir gruba düştü. Gençler, Chelsea'ye 1-0 kaybederken, Barcelona önünde 2-1 öne geçti ancak son dakika golüyle galibiyeti kaçardı. Altınordu son maçında ise Bayern Münih'e 3-1 yenildi.
Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk, U15 takımının U15 MTU Hallen Cup'ta 2 günde birbirinden önemli 8 maça çıktığını belirterek, "İlk günü 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle kapattık. Bu ilk kez salon futbolu oynayan ekibimiz için önemli bir tecrübe oldu. İkinci gün ise bu kez dünyanın en büyük 10 kulübünden 3'ü olan Chelsea, Barcelona ve Bayern Münih ile karşı karşıya geldik. Böylesine büyük kulüplerle başa baş mücadele etmek gerçekten çok güzel. Tempo ve coşkumuz üst düzeydeydi ve herkesten tebrik aldık. Tecrübemiz artıkça çok daha iyi dereceler de elde edeceğiz" dedi.

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!