Altınordu'dan ayrılan futbolcular yeni kulüplerinde

Güncelleme Tarihi:

Altınordudan ayrılan futbolcular yeni kulüplerinde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 14:16

Altınordu'dan ayrılan futbolcular yeni kulüplerinde

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'dan ayrılan futbolcular yeni kulüp bulmakta zorlanmıyor. Kırmızı lacivertlilerde sözleşmesi sona eren kaleci Tolgahan, Süper Lig'den düşen Sivasspor'la anlaşırken, ön libero Berkay,
Manisaspor'un yolunu tuttu. İzmir ekibinde teknik heyetin kadrodan elediği orta saha oyuncusu Timur da PTT 1'inci Ligin yeni temsilcisi Ümraniyespor'la sözleşme imzaladı.
Genç futbolcularından Cengiz'i Medipol Başakşehir'e, Çağlar'ı ise Freiburg'a göndererek gelir elde eden Altınordu'da kiralık listesine konulan Ozan'a Erzurumspor, satış listesinde yer alan Berkant'a Tokatspor, Murat İrişli'ye ise Aydınspor 1923 talip oldu. Altınordu'da gönderilen Ahmet Arı ile Murat Yılmaz henüz kulüp bulamadı.
Şimdiye kadar 5 takviye yapan Altınordu'da forvet, sağ bek ve orta saha arayışları sürüyor.
KUPALARA DOYMADI
Altınordu, 2015-16 sezonunu genç takımlar düzeyinde 7 kupa ile kapatarak müthiş bir başarı yakaladı. Türkiye şampiyonalarında 2 altın, 2 gümüş, 1 de bronz madalya kazanan kırmızı-lacivertliler, 2 kez de İzmir şampiyonluğu elde etti. U19 Süper Kupa finalinde mutlu sona ulaşan Şeytan, U14'te Türkiye Şampiyonu, U21 ve U16'da Türkiye ikincisi oldu. U13'te Türkiye üçüncüsü oldu. Kırmızı lacivertliler, Türkiye şampiyonasının düzenlenmediği U11 ve U12'de de İzmir'de zafere ulaştı. Ayrıca kadrosu Altınordulu gençlerden oluşan Fevzi Çakmak Ortaokulu hem futbolda hem de futsalda Türkiye birincisi olmayı başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!