Altınordu'da Sinan yeniden doğdu

Güncelleme Tarihi:

Altınorduda Sinan yeniden doğdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 13:46

Altınordu'da Sinan yeniden doğdu

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Lig'de evinde Denizlispor'u 2-1 mağlup eden Altınordu'da stoper Sinan Osmanoğlu, bu sezon formayı yeniden kapmanın mutluluğunu yaşıyor.
Geçen sezon savunmanın göbeğinde Çağlar ve Yusuf Abdioğlu'nu oynatan, Sinan'ı genellikle kulübede bekleten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, bu sezon başında defansta Ozan-Yusuf ikilisini tercih etmişti. Ozan'ın, 2'nci haftadaki Göztepe derbisinde sakatlanmasının ardından ilk 11'e dönen Sinan, bir daha formayı bırakmadı.
Kırmızı lacivertli formayla 2 şampiyonluk yaşayan, ön libero Arif'le birlikte en eskisi olduğu takımında 5'inci sezonunu geçiren Sinan, son olarak Denizlispor'a attığı kafa golüyle taraftardan alkış topladı.
Teknik Direktör Eroğlu'nun, uzun boyunun avantajını kullanmak için zaman zaman son dakikalarda hücum hattına sürdüğü 26 yaşındaki Sinan, son 7 karşılaşmada 90'ar dakika forma giydi. İlk 2 haftada ilk 11'de görev alan Ozan, iyileşmesine rağmen 4 haftadır yedek kulübesinde bekleyip forma şansı bulamadı.
CİMNASTİK ŞUBESİ KURULDU
Altınordu Spor Kulübü Derneği, masa tenisinden sonra cimnastik şubesini hayata geçirdi. Antrenörlüğünü eski milli cimnastikçi Coşkun Boncuk'un üstlendiği şube, 4-10 yaş arası çocukları hedefleyip faaliyetlerine başladı. Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın da destek verdiği şubede eğitimler, Yeşilyurt Sait Altınordu Yerleşkesi ile Bornova Cimnastik Salonu'nda gerçekleşecek. Kurslar, ilk aşamada Bornova'da hafta sonu, Yeşilyurt'ta ise salı ve perşembe günleri olacak. Milli sporcu Boncuk, "Hangi branş olursa olsun, cimnastik temeli olan sporcular, çok daha başarılı oluyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!