Altınordu'da kale altyapının

Güncelleme Tarihi:

Altınorduda kale altyapının
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 12:26

Altınordu'da kale altyapının

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- A Milli Takım'a yükselen futbolcusu Çağlar Söyüncü'yü geçen yıl Alman Ligi ekibi Freiburg'a, yine geçen sene Medipol Başakşehir'e sattığı Cengiz Ünder'in de bu yıl İtalyan'ın Roma takımına transfer olmasıyla dikkati çeken oyuncu fabrikası 1'inci Ligi takımı Altınordu, yeni sezonda kalesini altyapı patentli eldivenlere emanet edecek.
Takımda 19 yaşından bu yana 4 yıldır yer alan Erce Kardeşler'in sözleşmesinin devam ettiği kırmızı lacivertli ekip, altyapı patentli 3 ismi 1 numara için hazırlıyor. 17 yaşında A Milli Takım'a seçilen Berke Özer'in yanı sıra 2000 doğumlu Ozan Can Oruç ve 1998 doğumlu Ali Emre Yanar, Erzurum kampında büyük bir forma mücadelesinin içerisine girdi.
Kaleci başantrenörü Atilla Küçüktaka, 1 numaradaki yaş ortalamasının 19 olduğuna dikkat çekti, "Erce, 19 yaşında geldiği kulübümüzde dördüncü yılını geride bırakıyor. O da artık Altınordu patentini almış durumda. Türk futbolunda başlattığımız devrimi yeni sezonda daha güçlü bir şekilde devam ettireceğiz" dedi.
Berke, Ozan Can ve Ali Emre'nin genç yaşlarına rağmen oldukça fazla maç tecrübesine sahip olduğunun altını çizen Küçüktaka, "Her sezon 50'nin üzerinde, birçoğu da uluslararası nitelikte karşılaşma oynayıp bu noktaya geldiler. Gençlere duyduğumuz güven ve emeğimizin karşılığını aldığımızı görmek gerçekten çok güzel bir duygu" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!