Altınordu'da Eroğlu'ndan rehavet uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Altınorduda Eroğlundan rehavet uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 13:02

Altınordu'da Eroğlu'ndan rehavet uyarısı

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de pazar günü evinde oynayacağı Ankaragücü maçına odaklanan Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, öğerencilerine rehavet uyarısında bulundu. İlk hafta deplasmanda Elazığspor'u 2-0 yenerek sezona iyi başladıklarını ancak havaya girmemeleri gerektiğini ifade eden Eroğlu, "Genç bir takımız, ayaklarımız yere sağlam basmalı. Her zaman daha çok çalışmalıyız. Rakibimiz ligin yeni ekibi, ancak Süper Lig ve TFF 1'inci Lig tecrübesine sahip oyunculardan kurulu bir takım. İlk maçlarından 1 puan çıkardılar, bu kez galibiyet arayacaklar. Biz de yine kazanmak için oynayacağız" dedi.
Elazığ deplasmanında özellikle yan toplarda sıkıntı yaşadıklarının altını çizen Teknik Direktör Eroğlu, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ancak hatalarımızdan ders çıkarmalıyız. Eksiklerimiz var. Şu an için tam anlamıyla hazır olduğumuzu söyleyemem. Bu ligde önemli olan istikrar yakalamak. Aynı futbolu sahaya yansıtarak istediğimiz skorları almaya devam etmeliyiz" diye konuştu.
Kırmızı lacivertlilerde sakatlıktan çıkan sol kanat Erdoğan, sol bek Ali Mert ve ön libero Rıdvan takımlara çalışmalara başlarken, sağ kanat Enis'in tedavisi sürüyor. Ankaragücü maçına konuk takım seyircisi alınmayacak.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!