Altınordu’ya Yeni Bir Park Daha

Güncelleme Tarihi:

Altınordu’ya Yeni Bir Park Daha
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2015 17:14

ALTINORDU İLÇESİNDE YENİ PARK İNŞAATINA BAŞLANDI

Altınordu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Şahincili Mahallesi 545 Nolu Sokak’ta yeni bir park çalışmasına başlanıldı.
Altınordu Belediyesi tarafından ilçenin değişik mahallelerine yapılan park çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Şahincili Mahallesi 545 Nolu Sokak’ta 4 bin metre kare alan üzerine yapılacak olan yeni park çalışması sürüyor. İçerisinde çocuk oyun grubu, fitness spor aletleri, basketbol sahası, kamelya, piknik alanları ve pergolaların bulunduğu park ile ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçede yeni parkların ve yeşil alanların sayısının her geçen gün artacağını belirtti.
Başkan Tekintaş, bir süre önce Şirinevler ve Cumhuriyet Mahallelerinde hizmete kazandırdıkları parkların haricinde yeni yeşil alan ve park çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirtti. Tekintaş, “Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Şahincili Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Burada yapacağımız park toplam 4 bin metre kare alan üzerine yapılacak ve o bölgede yaşayan hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Bu parkımız da diğer parklarımız gibi bitirildiğinde güvenlik kamerası ile 7 gün 24 saat boyunca ilgili birimlerimiz tarafından izlenecek ve olumsuz bir durumda gerekli müdahaleler yapılacak. Yapımına yeni başladığımız bu parkımızda çocuk oyun grubu, fitness spor aletleri, basketbol sahası, kamelya, piknik alanları ve pergolalar bulunacak. Toplam 120 günde yapılması planlanan bu yeni yaşam alanının şimdiden Şahincili mahallesine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!