Altınordu teknik direktörü Eroğlu kursta

Güncelleme Tarihi:

Altınordu teknik direktörü Eroğlu kursta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 15:43

Altınordu teknik direktörü Eroğlu kursta

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- ALTINORDU teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA Pro Lisans Kursu'na kabul edilen 24 teknik adamdan biri oldu.
Erzurum'da başlayan Pro Lisans Kursu'na 320 teknik direktörün başvurduğu belirtildi. 10 yıldır antrenörlük yapan Eroğlu, son 3 yılda 1'inci Lig'de aralıksız çalışması, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu olması, geçmişte profesyonel futbol oynaması ve altyapı antrenörlüğündeki başarıları nedeniyle pek çok kriterden artı puan kazanarak kursa davet edildi. Hüseyin Eroğlu, Pro Lisans aldığında yurt dışında ve Süper Lig'de de çalışabilecek.
Genç teknik adamın yokluğunda takımı yardımcıları Ufuk Kahraman, kaleci antrenörü Atilla Küçüktaka ve performans antrenörü Sezgin Takmaz çalıştırıyor. Kırmızı lacivertliler, 9 Temmuz Pazar günü Erzurum'da kampa girecek. Eroğlu, bu sayede bir yandan kursa devam edip, diğer yandan takımla ilgilenecek.
Bu arada futbolcular bir dizi testten geçirildi. Boy-kilo ve yağ ölçümleri yapılan, izometrik kuvvet ölçümlerine alınan futbolcular, laktat testine de tabi tutuldu.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!