Altınordu için fırsat haftası

Güncelleme Tarihi:

Altınordu için fırsat haftası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2016 15:16

TFF 1'inci Lig'de evindeki 3-1'lik Mersin İdmanyurdu zaferiyle 9 puana ulaşıp, 9'uncu sıraya yerleşen Altınordu, pazar günü deplasmanda Samsunspor'u mağlup ederek yeni bir sıçrama yapmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Puan cetvelinde kendisinin üzerinde yer alan 6 takımın birbirleriyle karşılaşacağı 8'inci haftada kendisine avantaj sağlamak istiyor.
Düşme hattındaki Samsunspor'a seyircisi önünde ilk yenilgisini tattırmayı hedefleyen Altınordu'nun gözü sahada, kulağı ise ilk 6 yarışını yakından ilgilendiren Adana Demirspor-Elazığspor, Giresunspor-Boluspor ve Göztepe-Eskişehirspor maçlarında olacak. 
Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle moral ve özgüven kazandıklarını söyleyen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu şunları söyledi:
"Aldığımız 3 puan önümüzdeki haftalarda daha iyi bir performans göstereceğimizin sinyaliydi. Zorluk derecesi yüksek bir ligde yer alıyoruz. Samsunspor alt sıralarda olmasına rağmen seyircisi önünde etkili oynuyor. 7-8 oyuncusu 2-3 senedir birlikte forma giyiyor. Evlerinde gol yemediler, onların gücünü biliyoruz. Biz deplasmanda daha iyi motive oluyoruz. Tempolu ve disiplinli futbolla galip geleceğimizi düşünüyorum" dedi.

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!