Altınordu - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, nerede?

Güncelleme Tarihi:

Altınordu - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, nerede
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 12:26

Fenerbahçe'nin Altınordu maç kafilesinde Emenike, Webo ve Sow yer almıyor. Ziraat Türkiye Kupası 4. haftada Altınordu Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Fenerbahçe Altınordu maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maçın hakemi kim, nerede oynanacak?

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta karşılaşmasında E Grubu'nda Altınordu Fenerbahçe'yi ağırlıyor.

Maç saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Saat 18.00'de başlayacak olan karşılaşma ATV'den naklen yayınlanacak. İki takım arasında geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti.

Grupta 3. maçlar sonunda Kayserispor 7 puanla lider konumda. Altınordu ve Fenerbahçe'nin ise 4'er puanı var. Son sıradaki Bayburt'un puanı ise 1. Grubun diğer karşılaşmasındaysa Kayserispor, Bayburt deplasmanına gidecek.

Maç için yaklaşık 15 bin bilet satıldı. İzmir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın biletlerinin stat ile kulübün Yeşilyurt semtindeki Sait Altınordu Yerleşkesi gişeleri ve Passolig internet sitesi üzerinden satışı sürüldü.

Maç için Atatürk Stadı'nda yapılan seyirci yerleşim planında, iki kulüp taraftarları maç heyecanını aynı tribünde paylaşacak.Stattaki kale arkası tribünlerden bir tanesine seyirci alınmasını kararlaştıran Altınordu, kapalı tribünü iki kulübün taraftarlarına ortak açmayı, açık tribünü konuk ekip taraftarlarına, tek kale arkası tribünü de kendi taraftarlarına tahsis etti.

Haberin Devamı

Altınordu Spor Kulübü, maçta görme engelliler için Türkiye'de ilk kez özel düzenlemeye gidecek. Karşılaşmada protokol tribününde ağırlanacak 20 görme engelli futbolsever, maç heyecanını Altınordu yöneticilerinden Rıza Mutkilioğlu'nun canlı anlatımıyla statta yaşayacak.

Altınordu - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, nerede

Saat: 18:00

Kanal: ATV

Gün: 30 Aralık Salı

Altınordu maçında Muhtemel 11'i:
Mert, M.Topuz, Serdar, Kadlec, Hasan Ali, Selçuk, Caner Koca, Uygar Mert, Diego, Ramazan, Kuyt

Bugün Kupada
15:00 Gençlerbirliği - Giresunspor (A Spor)
16:30 K.Karabük - Ankaragücü (A Haber)
18:00 Altınordu - Fenerbahçe (ATV)

Sarı-lacivertlilerin 18 kişilik kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Mert Günok, Erten Ersu, Caner Erkin, Hakan Çinemre, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Caner Koca, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Erman Taşkın, Ramazan Civelek, Aziz Ceylan, Alper Potuk, Dirk Kuyt.

Haberin Devamı

Hakem: Volkan Bayarslan

Altınordu - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, nerede

Stat: İzmir Atatürk Stadı

Altınordu - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, nerede

BAKMADAN GEÇME!