Altınordu derbi kralı

Güncelleme Tarihi:

Altınordu derbi kralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 15:06

Altınordu derbi kralı

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'ndeki ilk sınavında evinde Giresunspor'la 2-2 berabere kalan Altınordu'da gözler pazar günü oynanacak Göztepe maçına çevrilirken kırmızı lacivertliler son 2 sezonda İzmir derbilerinde rakiplerine kurduğu üstünlüğe güveniyor.
Son 8 derbi karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik elde eden kırmızı lacivertli ekip sadece 1 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. 2014-15'te Bucaspor'la ilk maçta 1-1 berabere kalıp rövanşı 1-0 kazanan Altınordu, sezonun ilk yarısında 3-0 kaybettiği Karşıyaka'dan rövanşı 5-0'lık skorla aldı. Geçen sezon Karşıyaka'yı, 1-0 ve 3-1'lik sonuçlarla dize getiren kırmızı lacivertliler, ilk devrede 1-0 yendiği Göztepe ile ikinci randevuda 2-2 berabere kaldı.

Giresunspor karşısında uzatmada buldukları golle aldıkları 1 puanın Göztepe derbisine moralli hazırlanmalarını sağladığını söyleyen Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, şunları söyledi:
"İlk hafta kazanmak istiyorduk ama olmadı. Derbide 3 puanla tanışmak istiyoruz. Rakibimiz deneyimli oyunculardan kurulu güçlü bir ekip. İki güzel İzmir takımına yakışır bir mücadele olmasını diliyorum. Ligin henüz başında olduğumuz için 2 takım da tam olarak hazır değil. İlerleyen haftalarda daha iyi bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum. Derbilerde 2 senedir başarılı sonuçlar aldık, ancak bu yine kazanacağımız anlamına gelmez. Galibiyet için mücadele etmemiz gerekiyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!