Altınordu deplasmanda telafi peşinde

Güncelleme Tarihi:

Altınordu deplasmanda telafi peşinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 11:46

PTT 1’inci Ligi’ndeki son maçında evinde Boluspor’a 2-0 yenilen Altınordu, yarın 1461 Trabzon deplasmanında galibiyet arayacak.

Haberin Devamı

Avni Aker Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. TRT Spor’dan naklen yayınlanacak müsabakada kırmızı lacivertli ekipte iyileşen Erdoğan ve cezası sona eren Göksu’da kadroda yer alacak. Ligde 27 puanla 10’uncu basamakta bulunan İzmir ekibi, 20 puanla düşme hattının üzerinde yer alan Trabzon temsilcisi önünde galibiyet hedefliyor.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, 1461 Trabzon’un da kendileri gibi mücadeleci bir takım olduğunu ifade ederek, "İlk 6 iddiamızı sürdürmek için kazanmak istiyoruz. Futbolcularımın son haftalardaki performansından memnunum. Yapmak istediklerimizi sahada doğru yansıttığımız takdirde İzmir’e 3 puanla döneceğimize inanıyorum" dedi.

Altınordu’da sol bekte Yusuf Acer’in yerine Emre’nin, forvette Murat’ın yerine Göksu’nun ilk 11’de şans bulması, sakatlıktan çıkan Erdoğan ile yeni transfer Ahmet’in ise yedek soyunması bekleniyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!