Altınordu Belediyesi Gerce ilkokulu bahçesini sıcak asfalt ile kapladı

Güncelleme Tarihi:

Altınordu Belediyesi Gerce ilkokulu bahçesini sıcak asfalt ile kapladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2016 14:56

Altınordu Belediyesi Gerce ilkokulu bahçesini sıcak asfalt ile kapladı

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ORDU Altınordu Belediyesi tarafından Gerce Mahallesi’nde bulunan Gerce İlkokulu bahçesi sıcak asfalt ile kaplandı.



Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kentte sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirterek, eğitimi de imkanlar ölçüsünde destek sağladıklarını söyledi. Okul bahçelerinin daha temiz ve düzgün olması için yapılan çalışmalarla öğrencilerin çamurlu ve kirli ortamdan kurtarılmasının hedeflendiği, bu kapsamda da Gerce İlkokulu bahçesinde sıcak asfalt çalışması yürütüldüğünü vurgulayan Başkan Tekintaş, “Gerce mahallemizde taşımalı eğitimin olduğu ana caddelerde çalışma yapmıştık, beton yoldan sonra şimdi de yıllardan beri çamur içinde olan okulun bahçesini Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından sıcak asfalt yaptık. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz ve okullarımızla birlikte çeşitli projelere imza atıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha temiz bir çevrede zamanlarını geçirebilmeleri ve gönüllerince oyun oynayabilmeleri için çalışıyoruz. Bu kapsam da geçtiğimiz günlerde ekiplerimiz tarafından tespit edilen ve oldukça kötü koşullarda olan Gerce ilkokulunun bahçesinin alt yapısını kısa zamanda hazırlayıp, sıcak asfalt dökümü yaptık. İlçe genelinde bu ve buna benzer çalışmalarımız devam edecek. Her şeyin gelecek nesillerimiz için olduğunun bilincindeyiz” dedi.



Gerce Mahalle muhtarı Aydın Özbucak, ise Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve ekibine teşekkür ederek, “Başkanımız her alanda olduğu gibi eğitim alanında da duyarlılığını gösterdi. Mahalle yollarımızda beton çalışması ve grup yolumuzda sıcak asfalt çalışmasının ardından okulumuzun bir eksikliğini daha giderdik. Öğrenci velilerimiz ve mahalle sakinleri adına başkanımıza ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!