Altınordu Belediyesi 4 mahalleye park yapacak

Güncelleme Tarihi:

Altınordu Belediyesi 4 mahalleye park yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 16:17

Altınordu Belediyesi 4 mahalleye park yapacak

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ORDU Altınordu İlçe Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 4 mahalleye 10 bin 664 metrekare alan üzerine park yapacaklarını söyledi.

Altınordu Belediyesi tarafından Cumhuriyet, Akyazı, Şahincili ve Kumbaşı Mahallelerinde 10 bin 664 metrekare alan üzerine 4 adet park yapılacak. Yıl içerisinde 26 bin metrekarelik alanı yeşil alan oluşturacaklarını belirten Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Son iki yılda Altınordu İlçemizde 24 bin metrekare yeni yeşil alanı milletimizin hizmetine sunduk. Bu yılki hedefimiz 26 bin metrekarelik yeni donatılar, yeşil alanlar ve hizmet alanlarını milletimizin hizmetine sunmaktır. Toplamda 800 bin TL'lik yatırım yapacağız. 4 mahallemizde milletimizin de görsel olarak beğeneceği park inşa edeceğiz. Cumhuriyet Mahallesi'ne 3 bin 35 metrekare, Kumbaşı Mahallesi’ne 4 Bin 384 metrekare, Şahincili Mahallesi’ne 500 metrekare ve Akyazı Mahallesi Kenan Sözer Parkı’nda 2 bin 745 metrekare park oluşturacağız. Altınordu ilçemizde yaşayan 200 bini aşkın hemşerimize bu çalışmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Başkan Engin Tekintaş, park ve yeşil alan çalışmalarının yanı sıra, ilçedeki altyapı ve ulaşım çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!