Altınordu Başkanı Özkan'dan gözdağı

Güncelleme Tarihi:

Altınordu Başkanı Özkandan gözdağı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2015 16:36

ALTINORDU Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Oğlum" diye hitap ettiği Sportif Direktör Murat Dizdar'ın görevine son vererek kulüp çalışanlarına, "Kimsenin yeri garanti değil" mesajını verdi. Pozisyonunun gerektirdiği aktiflikte olmaması ve kulübün Avrupa hedefleri doğrultusundaki faaliyetlere katkı sağlayamaması gerekçesiyle 8 yıldır birlikte çalıştığı Dizdar'a görevinden alındığını E-Posta yoluyla ileten Başkan Özkan'ın aynı görev için yeni bir isimle anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Seyit Mehmet Özkan'ın ilk yazılı açıklamasında geçen sezon Altınordu'nun, U19 Ligi Süper Kupa finalinde Beşiktaş'a 2-1 yenilerek Avrupa Ligi'ne katılma hakkını kaybettikleri konusunda haberdar olmadığını gerekçe gösterdiği, daha sonra ise bu ifadeleri değiştirdiği öğrenildi. Murat Dizdar'ın yabancı kulüplerle yeteri kadar temas kurmaması nedeniyle Başkan Özkan'ın bu durumdan rahatsız olduğu, şirket mantığıyla yönetilen kulüpte duygusallığa yer vermeyeceği dile getirildi. Dizdar ise ayrılışı ile ilgili yorum yapmadı.

BUCASPOR'DAN GELDİLER

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve eski Sporif Direktör Murat Dizdar'ın birlikteliği Bucaspor'da başladı. Buca Futbol Akademisi'nin kurucusu olan Özkan, altyapıda görev alan Dizdar'ı Süper Lig döneminde A Takım'da sportif direktör olarak çalıştırdı.
Sarı lacivertlilerin küme düştüğü 2010-2011 sezonunda transferde en yetkili isim olan Dizdar da, Özkan'ın Buca'dan ayrılmasıyla Altınordu'nun yolunu tuttu. Altınordu'da 4 sezon omuz omuza çalışan ikilinin yolları dün ayrılmış oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!