Altınok: Yol ver dağlar

Güncelleme Tarihi:

Altınok: Yol ver dağlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2008 00:00

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Altınok, Keçiören belediye bütçesinin görüşüleceği oturuma geldi. Meclis dedikodu kazanına döndü. Meclisi yöneten Saltoğlu ile CHP grubu arasında adaylık atışması yaşandı.

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un Keçiören Belediyesi’nin bütçesinin görüşüleceği oturuma katıldı, meclis dedikodu kazanına döndü. Meclis’i yöneten Saltoğlu ve CHP’liler arasında adaylık atışması yaşandı, Altınok kürsüden "Yol ver dağlar yol ver" diyerek aday olmak istediğini yineledi.

198 milyon 690 bin 900 YTL’lik Keçiören Belediye bütçesinin görüşdüğü oturuma gelen Altınok’un Meclis’e girişi de çıkışa da olaylı oldu. Bütçeler hariç Meclis oturumlarına gelmeyen Altınok önce tek tek tüm Meclis üyelerinin elini sıktı. Başkan Gökçek’in yokluğunda Meclis’i yöneten Başkan Vekili Seyfi Saltoğlu, Keçiören bütçesinin kabulünün ardından, "Üç dönem Keçiören Belediye Başkanlığımızı yapan aynı yerlerde bütçelere evet dediğimiz Sayın Belediye Başkanımıza durmak yok aynı yola devam edeceğiz diyoruz ve kendisini kürsüye davet ediyoruz" dedi.

Hangi yola devam edecek?

Saltoğlu’nun "Aynı yola devam" imasının ardından CHP sıralarından "Hangi yola devam edecek?" sorusu geldi. Saltoğlu bunun üzerine, "Aynı yola Keçiören’e devam edecek. Siz karışmayın Siz kendi işinize bakın" yanıtını verdi.. Karşılıklı atışmalar eşliğinde kürsüye çıkan Altınok ise, "Değerli arkadaşlar biz de yol ver dağlar yol ver diyoruz. Makamlar gelip geçici ama hizmetler baki. Kabul edilen bütçelerle Ankara’mızın, devletimizin başkentinin daha güzel daha yaşanılabilir ülkemize yakışır bir başkent olmasını temenni ediyorum" dedi.

Altınok konuşmasının ardından tüm başta Başkan Vekili Saltoğlu olmak üzere tüm üyelerin elini sıkarak salondan ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!