Altınok’un bürosuna ‘pompalı’ saldırı

Güncelleme Tarihi:

Altınok’un bürosuna ‘pompalı’ saldırı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2014 01:16

BBP’den Keçiören Belediye Başkan adayı olan eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un seçim bürosuna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganlar pompalı tüfekle seçim bürosuna 3 el ateş etti, olayda yaralanan olmadı.

Haberin Devamı

BBP’nin Keçiören Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un Aşağı Eğlence Mahallesi’ndeki seçim bürosuna silahlı saldırı düzenlendi. Dün saat 03.50 sularında gerçekleşen olayda, otomobille büro önüne gelen 3 kişi araçtan inerek pompalı tüfekle 3 el ateş açtı. Saldırıda seçim bürosunun camları zarar gördü. Olay sırasında içeride bulunan bir kişi ise yara almadan kurtuldu. Saldırının ardından çok sayıda polis ekibi bölgeye sevkedildi. Emniyet güçleri bölgedeki kameraları incelemeye alırken, saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

DEMOKRASİNİN BEŞİĞİ SEÇİMDİR

Saldırının ardından Ankara Hürriyet’e konuşan Turgut Altınok, polisin olayla ilgili soruşturmasına devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:
“Demokrasinin beşiği seçimdir, vatandaşlarımız oy kullanacak. Ancak bu tarz olaylarla sonuç alacaklarını düşünenler var. Biz kavgasız, dövüşsüz, şantajsız olarak yolumuza devam ediyoruz. Her seçimde bu tarz saldırılarla karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımızın bu tür şeylere prim vermeyeceğini de biliyoruz. Meselesi olanların, adam gibi masa başında konuşması lazım.” BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de saldırıyı Twitter hesabından, “Bu tür saldırılar bizi yıldıramaz, yükselişimizi durduramaz. Sabırlı ve soğukkanlı olacağız, provokasyonlara gelmeyeceğiz” şeklinde kınadı.

Haberin Devamı

KEMAL ALTINOK’UN ACI GÜNÜ

MHP eski Ankara İl Başkan Yardımcısı Kemal Altınok’un annesi Atike Altınok, hayatını kaybetti. Kanser sebebiyle 67 yaşında hayatını kaybeden Altınok için bugün Yenimahalle’deki evinde mevlüt okunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!