Altın fiyatları düştü mü? Gram ve çeyrek altın ne kadar?

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları düştü mü Gram ve çeyrek altın ne kadar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 08:38

Altın fiyatlarının güncel durumu yatırımcılar tarafından yakın takip ediliyor. Dün 146-147 TL arasında seyir gösteren gram altın günü önceki kapanışa göre 0,21 artışla 147 liradan tamamladı. Peki gram altın bugün ne kadar oldu? En çok rağbet gören çeyrek altının fiyatı düştü mü? 20 Eylül tarihli altın fiyatları!

Haberin Devamı

Altının gramı dün akşam kapanışta yükselişe geçerek hafta başındaki seviyeyi yakaladı. Altın fiyatlarının yükselmesi ile birlikte piyasalarda hareketlilik oluyor.. Hem yatırım için altın almak isteyenler hem de hediyelik amacı ile altın alacaklar, altın fiyatlarını merakla takip ediyorlar. Peki son değerlerin ardından çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları merakla takip ediliyor. Dün altın piyasasında dalgalı bir grafik hakim olurken, hafta başı fiyatlar yükseliş ile başladı. Altın piyasasında hem hediyelik olarak hem de yatırım amacıyla satın alınan çeyrek altın ve gram altın fiyatları da gün içinde değişmeye devam ediyor. 

İstanbul Kapalıçarşı'da, dün kapanışta çeyrek altın 242,00 lira, Cumhuriyet altını 985,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise dünkü kapanışa göre yüzde 0,68 yükselişle 147,20 liradan işlem gördü.

Haberin Devamı

Altının gramı haftaya yükselişle başladı.. Haftaya değer kazancıyla başlayan altının gram fiyatı 146,2 liradan alıcı buluyor
Altının gram fiyatı, haftaya yükselişle başlamasının ardından 146,2 lira seviyesinde dengelendi. Cuma günü yüzde 0,11 değer kaybeden gram altın, haftalık bazda yatırımcısına yüzde 1,21 kaybettirerek haftayı 145,9 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı, yeni haftaya dolar kuruna paralel yükselişle başladı ve saat 10.30 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,2 artışla 146,2 liradan işlem görürken, aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 240 lira, Cumhuriyet altını da 977 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise cuma günü yaklaşık yüzde 2 değer kaybetmesi sonrasında yeni haftaya da negatif bir başlangıç yaptı ve şu dakikalarda yüzde 0,4 düşüşle 1.316 dolar seviyesinde dengelendi.

ALTIN FİYATLARI ANLIK DURUMU İÇİN TIKLAYIN

  Facebook Ülke Direktörü Derya Matraş “Gençler telefonsuz yaşamaktansa küçük parmaklarını kaybetmeyi tercih ediyor.”

BAKMADAN GEÇME!