Altın fiyatları yükselişe geçti.. Peki Çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar?

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları yükselişe geçti.. Peki Çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 10:25

Altın fiyatları uzun sürenin ardından güne yükselişle başladı. Altının gram fiyatı 142 liraya yaklaşan fiyatı ile piyasalarda dikkat çekti. Peki altın fiyatlarının yükselmesinin ardından çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum

Haberin Devamı

Altının gram fiyatı yaklaşık 4 günlük periyotta dengelendi. 141 lira seviyesinde sabitlenen altın fiyatlarında yatırımcılar merakla çeyrek altın ve gram altın fiyatlarını takip ediyor. Piyasada en çok işlem gören altın türü olan çeyrek altın, hem yatırım amacı ile hem de hediyelik olarak kullanıldığından geniş bir piyasa hakim. Peki altın fiyatlarının dengelenmesi ile birlikte çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Altının gram fiyatı güne yükselişle başlamasının ardından 141,7 lira seviyesinde işlem görüyor. Dün, dolar/TL'deki dalgalı seyre paralel 140,8-142,2 lira arasında işlem gören altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,16 azalışla 141,4 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 11.25 itibarıyla yüzde 0,10 artışla 141,7 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 233, Cumhuriyet altını da 950 liradan alıcı buluyor.

BAKMADAN GEÇME!