Altındağlı kadınlardan örnek davranış

Güncelleme Tarihi:

Altındağlı kadınlardan örnek davranış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 16:56

Altındağlı kadınlardan örnek davranış

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi kadın eğitim ve kültür merkezlerine devam eden üyelerden bir örnek davranış daha. Doktor Sami Ulus Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi'ni ziyaret eden Altındağlı kadınlar, palyaço kostümü giyerek kanser tedavisi gören miniklerle bir araya geldi.

Önder Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyeleri, kemoterapi tedavisi gören çocukları yalnız bırakmadı. Onkoloji servisinde yatan minik Mehmet Emin'in doğum gününü de kutlayan kadınlar, sürpriz hediyeleriyle çocukların yüzünü güldürdü.

ALTINDAĞLI KADINLARDAN PALYAÇO SÜRPRİZ

Ziyareti gerçekleştiren üyelerden ikisi palyaço kıyafeti giyerek çocuklara sürpriz yaptı. Önder Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyeleri, çocuklara balon ve oyuncak hediye ederken, hasta yakınlarına da el emeği göz nuru yaptıkları takıları verdi. Kemoterapi tedavisi gören Mehmet Emin Eren ise sürpriz bir doğum günü kutlamasıyla karşılaştı. Minik Mehmet Emin, önce pastasının mumlarını üfledi, daha sonra hediyelerini aldı. Arkadaşlarıyla birlikte pasta yiyen Mehmet Emin, sevinçten havalara uçtu. Minik Mehmet Emin, 4 yaşına girdiğini söyleyerek herkese teşekkür etti.

Çocukların yüzündeki gülümsemenin her şeye değdiğini aktaran Altındağlı kadınlar, Altındağ Belediyesi kadın eğitim kültür merkezleri ile dünyaya daha farklı baktıklarını belirttiler. Merkezler aracılığı ile artık daha mutlu bireyler haline geldiklerini ifade eden Önder Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyeleri, bu mutluluklarını kemoterapi tedavisi gören çocuklara yansıtmak istediklerini dile getirdiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!