Altındağ'ın kurban satış merkezine yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Altındağın kurban satış merkezine yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2017 13:18

Altındağ'ın kurban satış merkezine yoğun ilgi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunulan Kurban Satış Merkezine bayram öncesi yoğun ilgi gösterilmeye başlandı. Kurban satıcıları, bu merkezde hem konforlu satışlar geçekleştiriyor, hem de hijyenik ortamda konaklama fırsatı buluyor. 
7500 büyük ve küçükbaş hayvanın satışa sunulduğu Karapürçek Kurban Satış Merkezi hakkında bilgi veren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Türkiye'nin en büyük ve modern satış merkezlerinden biri burası. Kurban satıcılarının rahat etmesi için gerekli koşulları sağlamakla birlikte özellikle hijyeni çok önemsiyoruz. Tüm Ankaralıları kurban almaya Karapürçek Satış Merkezi'ne bekliyoruz" dedi. 
Karapürçek Kurban Satış Merkezi yaklaşık 200 dönüm arazi üzerine kurulu. 362 hayvan barınağının yer aldığı tesiste kurban satıcıları için her şey düşünüldü. Mescitten, abdesthaneye, kafeteryadan, satıcıların duş alacakları, yemek yiyecekleri yerlere kadar her şey bu merkezde mevcut. Ayrıca bu tesiste bulunan kurbanlıklar, veteriner hekim kontrollerine de tabi tutuluyor.
2013 yılında açılışı yapılan Kurban Satış Merkezi'nin Türkiye'nin en büyük ve en modern tesislerden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Tiryaki,  “Burada bulunan sosyal tesislerde mescitten, abdesthaneye, kafeteryadan satıcıların duş alacakları yemek yiyecekleri yerlere kadar her şey var. Vatandaşlarımız otopark sıkıntısı da yaşamayacak. Burada satın aldıkları kurbanlarını, Kurban Bayramı'nda ise yine burada kesebilecekler. Altındağlılar, Karapürçek dışında İskitler Semt Pazarı ile Site-Yıldız Semt Pazarı'nda da kesim yapabilecek. Tüm Altındağlıları tesisimize bekliyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!