Altın Portakal'da defile rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Altın Portakalda defile rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2011 10:47

ULUSLARARASI 48’nci Antalya Altın Portakal Film Festivali İzmirli ünlü modacı Erol Albayrak’ın ’Discotheque 2012 Spring-Summer Couture Collection’ defilesi ile devam etti. Çok sayıda ünlü mankenin podyuma çıktığı gecede, derin göğüs dekolteli ve şeffaf abiyeler ağırlıktaydı.

Haberin Devamı

48’inci Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında modacı Erol Albayrak’ın 1980’li yılların moda anlayışını yansıttığı 2012 İlkbahar-Yaz kreasyonu ’Discotheque 2012 Spring-Summer Couture Collection’ defilesi Beldibi’ndeki Rixos Sungate Otel’de yapıldı.

Defile öncesi bir konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın, "Modern ve çağdaş Antalya’ya yakışan bir etkinlik oldu. Altın Portakal’da yine kadın ön planda ve kadın Antalya’ya dokundukça her şey daha güzel oluyor" dedi.

Derin göğüs dekolteli ve şeffaf kıyafetlerin çoğunlukta olduğu defilede podyumda yürüyen isimler arasında Tuğçe Kazaz, Sema Şimşek, Hande Subaşı, Merve Büyüksaraç gibi isimler de yer aldı. Sinema sanatçılarınında takip ettiği defile yaklaşık 45 dakika sürdü.

Defilenin ardından Tuğçe Kazaz ile birlikte podyuma çıkan Erol Albayrak, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

DEFİLEDEN FOTOĞRAFLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!