Altın Küre aldı ama kızına beğendiremedi

Güncelleme Tarihi:

Altın Küre aldı ama kızına beğendiremedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2006 00:00

"Walk the Line" filmindeki rolüyle Altın Küre ödülü kazanan Reese Witherspoon, Oscar’a da aday. Heyecanla Oscar gecesini bekleyen Witherspoon, ödüllük performansını bir tek kızına beğendirememiş.

Çocuklar, ebeveynlerine karşı bazen gerçekten çok acımasız oluyorlar. İşte size sinema dünyasından bir örnek. 29 yaşındaki Reese Witherspoon, "Walk the Line" filmindeki performansıyla Altın Küre ödülü kazandı ve şimdi de Oscar’a aday. Ama gelin görün ki, oyuncunun altı yaşındaki kızı Ava, annesinin bu filmdeki performansını hiç beğenmemiş. Özellikle de annesinin şarkı söylediği bölümleri bir daha duymak istemediğini söylemiş.

Kızının bu acımasızca eleştirileri karşısında neye uğradığını şaşıran Reese Witherspoon, ilk şoku atlattıktan sonra sessiz kalmayı tercih etmiş. Oyuncu, ailesinden gelecek her türlü eleştiriye açık olduğunu belirtiyor.

DEDİKODULARDAN UZAK YAŞIYOR

Doktor bir baba ve çocuk hemşiresi bir annenin kızı olarak Tennessee’de dünyaya gelen Reese Witherspoon, kızının eleştirilerine tepki vermese de çocuklarına sıkı bir disiplin uyguluyor. Çocuklarının diğer yıldız çocukları gibi şımarık olmasını istemeyen Witherspoon, evde birtakım kurallara uyulmasına çok dikkat ediyor.

Hollywood’un en ağırbaşlı ünlülerinden biri olarak tanınan Witherspoon, kendisi gibi oyuncu olan eşi Ryan Phillippe’le dedikodulardan uzak bir yaşam sürüyor. Witherspoon, ailesine olan düşkünlüğünü şu sözlerle anlatıyor: "Benim için ailem birinci derecede önem taşır. Ben her şeyden önce evli ve iki çocuk sahibi bir kadınım. Sinema oyunculuğu bu saydıklarımdan sonra gelir."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!