Altın Kedi Filmleri Tarık Akan Gençlik Merkezi salonlarında

Güncelleme Tarihi:

Altın Kedi Filmleri Tarık Akan Gençlik Merkezi salonlarında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 11:32

Altın Kedi Filmleri Tarık Akan Gençlik Merkezi salonlarında

Haberin Devamı

BU yıl 7-12 Kasım tarihleri arasında 18. kez sinemaseverlerle buluşan Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali'nde, Altın Kedi Ödülleri için yarışan 400 film ve belirlenen finalistler Tarık Akan Gençlik Merkezi'nin üç salonunda sinemaseverlerle buluşuyor. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kısa filmler Merkez salonlarında 30 Kasım'a kadar gösterimde olacak.

Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali, bu yıl 18'inci kez İzmirli sinemaseverler ile buluştu. Bu yıl büyük ilgi gören ve 72 ülkeden 1570 filmin katıldığı Festival, ulusal ve uluslararası dallarda animasyon, belgesel, deneysel ve kurmaca kategorilerinde düzenlendi. Festival komitesi tarafından kategorilerine göre titizlikle değerlendirilen filmlerden 400'ü gösterime girmesi için belirlendi.

Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali kapsamında belirlenen 400 kısa film Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi sinema salonlarında gösterilmeye başlandı. Filmler, 7-12 Kasım tarihlerinde Merkez'in 3 ayrı salonunda ücretsiz olarak gösterilecek.

18. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali'nde Altın Kedi için yarışmaya hak kazanan 38 finalist film ise 13-30 Kasım 2017 tarihleri arasında yine Tarık Akan Gençlik Merkezi salonlarında sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!