Altın gençler bir damla suyun önemini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Altın gençler bir damla suyun önemini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 13:50

Altın gençler bir damla suyun önemini anlattı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- HAZIRLADIKLARI etkinlikler ve katıldıkları sosyal sorumluluk projeleriyle büyük beğeni toplayan altın gençler, yine oldukça anlamlı bir programa imza attı. Dünya Su Günü'nü unutmayan Doğantepe Mahallesi Cemil Meriç Gençlik Merkezi üyeleri, bu özel günü anlamlı bir programla andı.
GENÇLER SU SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ
1993 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından belirlenen 22 Mart Dünya Su Günü, altın gençler tarafından da unutulmadı. Altın gençler hem Birleşmiş Milletler üyelerinin, hem de diğer dünya ülkelerinin giderek büyüyen temiz su sorununa dikkati çekmek, içilebilir su kaynaklarının korunması ve çoğaltılması konusunda somut adımlar atılmasını sağlamak amacıyla, bir program gerçekleştirdi.
Günün anlam ve önemini ortaya koyan etkinlikler düzenleyen altın gençler, ilk olarak “Suyun önemi ve Dünya Su Günüö ile ilgili kısa bir film izledi. 2070 yılından günümüze gelen bir mektubu okuyan merkez üyeleri, daha sonra “Bir su damlasının hikayesiö adlı öyküyü seslendirdiler. Ardından merkez öğrencilerinden oluşan koro, söyledikleri “suö konulu türkülerle kulakların pasını sildi. Daha sonra gençlerin suyun önemini anlattıkları resimlerinden oluşan resim sergisi törenle açıldı. Suyun tüm canlılar için ne kadar değerli ve önemli olduğunun anlatıldığı program, katılımcıların büyük beğenisini topladı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!