Gram ve çeyrek altın fiyatları an itibariyle ne kadar oldu?

Güncelleme Tarihi:

Gram ve çeyrek altın fiyatları an itibariyle ne kadar oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2018 10:10

Altın fiyatları, yükselmesinin ardından büyük ve küçük yatırımcıların araştırdığı konuların en başında gelmeye başladı. Gram ve çeyrek altın fiyatları aracılığıyla yatırımlarındaki son durumu öğrenmek isteyen vatandaşlar, anlık ve güncel sorgulamalarını internet aracılığıyla yapıyor. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları an itibariyle ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum.

Haberin Devamı

Altın fiyatlarının geçtiğimiz haftanın son günlerinde yakaladığı yükseliş yatırımcıları heyecanlandırdı. Altın fiyatlarının 162 liranın üzerine çıktığı bu günlerde çeyrek altın ve gram altın fiyatları da paralel olarak değer kazandı. Peki altın fiyatları son olarak ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum

Altının gramı haftaya yatay başladı. Gram altın 162,75 lira, çeyrek altın 267 lira, Cumhuriyet altını 1.094 liradan işlem görüyor. Altının gram fiyatı, haftanın ilk işlem gününe yatay başlamasının ardından 162,75 lira seviyelerinde dengelendi.

Cuma günü, dolar kuru ve altının ons fiyatındaki değer kayıplarının etkisiyle satış ağılıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,82 azalışla 162,5 liradan tamamladı. Gram altın, yeni haftanın ilk işlem gününe yatay seyirle başlamasının ardından saat 09.55 itibarıyla önceki kapanışının hemen üzerinde 162,6 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 267 lira, Cumhuriyet altını da 1.088 liradan satılıyor.

Haberin Devamı

Asya piyasalarında sakin bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,08 azalışla 1.347,6 dolardan işlem görüyor.

ANLIK TAKİP İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!