Altın değerinde ciltler

Altın, cilt bakımına olumlu katkıları nedeniyle kozmetik sektörünün gözbebeği haline geldi. Kırışıklıkları azaltma ve cilde sağlıklı bir ışıltı kazandırma özelliği, şimdilerde aksesuvarlardaki ihtişamını bile gölgede bırakıyor.

Başarı, güzellik ve sonsuzluğun simgesi olarak tanımlanan altın, aynı zamanda dünyanın en eski 10 elementinden biri olarak biliniyor. Kaldı ki bugüne kadar bu değerli metalin yerini alabilecek kalitede taklit üretmek de mümkün olmadı. Altın, pahalı bir aksesuvar olmasının ötesinde, aynı zamanda tıpta da oldukça sık kullanılan bir maden. Hücre yenileyici ve tazeleyici özelliklerinin dışında stresi azaltması, kasları gevşetmesi ve ağrıları hafifletmesi onu vazgeçilmez kılıyor.

Bu yaz ciltler altın tonlarına bulanıyor

Fondöten, aydınlatıcı ya da pudra... Altın bronzlaşmış ciltlerde belirgin bir şekilde kendini gösteriyor. Diğer renklerle de kolaylıkla bir araya gelebilen altın tonları, aynı zamanda ciltte doğal görünümün de anahtarı.

Bu rengin, kullanılırken en az kendisi kadar güçlü başka renklere ihtiyacı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Aksi halde makyaj silik bir görünüm alacaktır. Bu yazın üçlüsü ise siyah maskara, koyu eye-liner ve altın tonlarındaki farlar...

Sağlıklı incelme; "Hypoxi Training"

Neden sadece egzersiz ile istediğimiz yerden incelemiyoruz?

Egzersiz yaparken iskelet kaslarımız enerji kaynağı olarak yağ asitlerini kullanır; fakat kullanacağı yağ asitlerini dolaşımı iyi olan bölgelerimizden almayı tercih eder. Ne yazık ki incelmekte sorun yaşadığımız bölgelerimiz, sıklıkla erkeklerde göbek çevresi, kadınlarda kalça ve basen bölgesidir. Bu alanlarda kan dolaşımı iyi değildir. Bu nedenle, düzenli egzersizle istediğimiz bölgeden incelmek oldukça zordur.

"Hypoxi Training" sistemi nasıl çalışıyor?

Bu sistemde kişi hafif tempoda spor yaparken, kan dolaşımı vakumla sorunlu bölgelere çekiliyor. Bu şekilde yağın istenen bölgeden yakılması sağlanıyor.

İşlem sırasında acı ya da ağrı hissediliyor mu?

Uygulama sırasında hissedilen tek şey hafif spor yapma keyfi. Program sırasında hekiminizin önerisi doğrultusunda beslenmek yeterli.

"Hypoxi Training" ile egzersizin sonuçları arasında nasıl bir fark var?

Spor ile yakılan yağın 3’te 2’si vücudun üst kısmından giderken, Hypoxi Training ile fazlalık olan bölgeden yağ yakılması sağlanıyor.

Egzersiz, spor ya da diyet yerine bu aletler neden daha fazla tercih ediliyor?

Sadece kilo kaybını sağlayan klasik yöntemlerle ancak genel kilo kaybı sağlanabiliyor. Ancak bu sistemle, seçilen bölgeden yağ yakılıyor.

Bu kokular kadınları baştan çıkarıyor

Yeni yaz kokularının sıralandığı parfüm reyonlarında, bu yıl erkeklere öncelik tanındı. İşte, kadınları hayal dünyasına sürükleyecek yazın en "hit" erkek parfümleri...

Bazı kokular burunlarımızdan ve hafızalarımızdan silinmeyecek kadar etkilidir! Usta burunların yarattıkları ise birçoğumuz için vazgeçilmez olur. Örneğin Jean paul Gaultier’nin "Le Male"i, Chanel’in "Egoiste"i ya da Calvin Klein’in "CK One"ı, erkekler arasında efsaneleşen kokulardan sadece birkaçı...

Öte yandan bu yaz erkeklere sportif ve hafif kokulardan baharatlılara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunulmuş durumda... Escada, Davidoff, Lacoste ve Boss, yeni parfümleriyle akılları karıştırıyor.

Peki, erkekler kendilerine en yakışan kokuyu nasıl bulacaklar? Bu sorunun yanıtı sanıldığı kadar zor değil; kadınlar onların nasıl kokmalarını istiyorlarsa, erkekler de öyle kokacaklar!

ÜRÜN MARKET

Kraliyet ailesinin gençlik iksiri

Danimarka Kraliyet Ailesi’nin gençlik iksiri olarak bilinen ulu çamların yaşam sırrı Evelle Krem, içeriğindeki çam kabuğu ekstresi sayesinde cildi hem içeriden hem dışarıdan besliyor; güneş lekesi oluşumu, yaşlanma ve kırışıklık etkilerine karşı da koruyor. Piknogenol, acelora ekstresi, jojoba yağı ve macadamia yağının doğal karışımlarıyla elde edilen ürün, cildin güzelleşip gençleşmesine olumlu etki ediyor.

Güzelliğinize deniz ışıltısı

Orgavital Health and Beauty, havyar-ampul kürüyle cildi nemlendiriyor, enerji kaynaklarını yeniliyor. Kapsüllerin içindeki yoğunlaşmış deniz sazı proteini ve yosun özü gibi yüksek etkili maddeler, cilt için gerçek birer gençlik kaynağı olarak biliniyor. Deniz sazı proteini kolajen sentezini destekleyerek kolajen miktarını dengede tutuyor. Yosun özü ise arıtıcı ve su atıcı özelliğiyle cilt üzerinde nemin korunmasını sağlıyor.
Yazarın Tüm Yazıları