Altı Nokta Körler Derneği yararına oyun sahnelediler

Güncelleme Tarihi:

Altı Nokta Körler Derneği yararına oyun sahnelediler
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 18:01

Altı Nokta Körler Derneği yararına oyun sahnelediler

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında 'Her Yöne 90 Dakika' adlı tiyatro oyunu sosyal sorumluluk projesi kapsamında Altı Nokta Körler Derneği Manisa Şubesi yararına sahne aldı.

Ahmet Çevik Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu, Mustafa Arıkoğlu'nun yazdığı, Evren Duyal'ın yönettiği 'Her Yöne 90 Dakika' adlı tiyatro oyunu Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahne aldı. Oyunu, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe ve çok sayıda tiyatro sever izledi. Türk Sinema, Televizyon ve Tiyatro dünyasının ünlü oyuncuları, Ahmet Çevik, Hülya Şen, Melek Şahin, Yelda Alp, Ender Gülçiçek ve Sinan Bengier'in rol aldığı 'Her Yöne 90 Dakika' pek çok insanın gördüğü gerçekleri mizah yoluyla izleyiciye anlattı. Manisalı tiyatro severlere eğlenceli bir akşam yaşatan oyunun sabah şekeri skecinde; halkı uyutan televizyon programlarına atıfta bulunuldu.

Oyun sonunda usta tiyatrocular, Levent Kırca, Kemal Sunal, Nejat Uygur, Tuncel Kurtiz, İstemi Betil, Sümer Tilmaç ve nice usta sanatçı saygı ve rahmetle anıldı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran oyuncuları performanslarından dolayı kutladı ve çiçek takdim etti. Oyundan elde edilen gelirin Altı Nokta Körler Derneği Manisa Şubesi'ne bağışlanacağı belirtildi.



İlker KILIÇASLAN/MANİSA,(DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!