Altay'ın kalesi düştü

Güncelleme Tarihi:

Altayın kalesi düştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 12:25

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta lider Sancaktepe Belediyespor'un 5 puan gerisinde 12 puanla 4'üncü sırada yer alan Altay'ın kalesi, son haftalarda gedik veriyor.

Haberin Devamı


İlk 5 maçta kalesinde sadece 1 gol gören siyah beyazlılar, son 3 karşılaşmada Erzin Belediyespor'a 2-1, Van Büyükşehir Belediyespor'a 3-2 yenilip, Manavgatspor'la 1-1 berabere kalarak 6 gol yedi. Altay'da ilk müsabakalarda güven veren kaleci Süleyman, son haftalarda yediği goller nedeniyle eleştirilmeye başladı.
Kasığındaki ağrıları nedeniyle performans düşüklüğü yaşadığı belirtilen tecrübeli file bekçisinin MR'ının çekileceği bildirildi. Süleyman'ın, cumartesi günü İzmir'deki Kütahyaspor randevusunda oynayıp oynayamayacağı hafta içinde netlik kazanacak.
Adalesindeki gerilme nedeniyle Manavgat deplasmanında forma giyemeyen Furkan'ın güç idmanları yapacağı, perşembe günü takıma katılacağı belirtildi. Altay'da burnu kırılan ve cezalı duruma düşen Halil Karataş dışında eksik bulunmuyor.

Haberin Devamı


KÖROĞLU'NDAN DİVAN TEPKİSİ
Altay'da geçen hafta yapılan divan kurulu toplantısına davet edilmeyen eski yönetici Umut Köroğlu, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge'ye tepki gösterdi. Aybars Akoğlu'nun asbaşkan, Namık Marmara'nın genel sekreter, Mehmet Erdoğan ve Murat Bora Dülger'in icra üyeleri olarak belirlendiği divan toplantısının ardından kulübe en fazla maddi katkı yapan 7-8 kişiden biri olduğunu söyleyen Uİmut Köroğlu, şu açıklamayı yaptı:
"Harç ve pul paralarını cebimden ödeyerek 3 yıl avukatlığını, 3 dönem de yöneticiliğini yaptığım Altay'ın 16 senedir üyesiyim. Bu toplantıya davet edilmek için Erdoğan Tözge'nin ofisinin önünde amuda mı kalkmamız gerekiyor? Divan başkanı olarak sizden ricam bu kulübü ötekileştirmeyin, bizi kızılderili, kendinizi beyaz olarak görmeyin. Hiç kimse başka bir kimsenin ne kadar Altaylı olduğunu bilemez."

 
 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!