Altay'ın başı dik

Güncelleme Tarihi:

Altayın başı dik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

ALKIŞLANDILAR

Türkiye Kupası 3. kademe maçında İzmir'de Trabzonspor'a 2-1 yenilerek elenen Altay, taraftarların alkışıyla teselli buldu. Profesyonel Şube Başkanı Ahmet Taşpınar Altay'ın, Süper Lig'e en yakın aday olduğunu bir kez daha kanıtladığını belirterek, ‘‘Önemli bir sınavdan alnımızın akıyla çıktık. Ekonomik sorunları çözersek, hedefimize ulaşmamızı kimse engelleyemez’’ dedi.

FUNDA MEMNUN

Teknik Direktör Behiç Funda ise ağır sahada iyi mücadele ettiklerini belirterek şöyle konuştu: ‘‘Kaygan zemin istediğimiz futbolu sergilememizi engelledi. Kuru bir zeminde oynasaydık ve direkten dönen iki topumuz gol olsaydı, Trabzonspor çökerdi. Son beş yılın en iyi kadrosunu kuran rakibimiz karşısında gerçek mücadele gücümüzü görmüş olduk.’’

KKTC’de kamp önerisi

ALTAY'da kurmaylar Play-Off hazırlıkları için kamp yapacak yer ararken, Profesyonel Şube Yöneticisi Eyüp Necimoğlu, KKTC'de ortağı olduğu oteli önerdi. Kafilenin uygun fiyatla otelde kalabileceğini belirten Necimoğlu, ‘‘Teknik Direktör Behiç Funda ile birlikte önümüzdeki günlerde Kıbrıs'a giderek oteli göreceğiz ve çalışma koşullarına bakacağız. Eğer KKTC olmazsa, Antalya'da kamp yapmamız söz konusu olabilir’’ dedi.

Karşılaşmanın son dakikalarında Trabzonsporlu Erman'ın Altaylı Kenan'a küfür etmesi, tansiyonu bir anda yükseltti. Hakem Metin Seval'in bitiş düdüğünden sonra Erman'ın üzerine yürüyen Kenan'a Kaptan Toprak da katılınca saha bir anda karıştı. Olayların büyümesini güvenlik güçleri engelledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!