Altay, ‘’Selçuklu ilçesi 50 ilden ve 77 ülkeden daha büyük’’

Güncelleme Tarihi:

Altay, ‘’Selçuklu ilçesi 50 ilden ve 77 ülkeden daha büyük’’
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 17:15

Altay, ‘’Selçuklu ilçesi 50 ilden ve 77 ülkeden daha büyük’’

Haberin Devamı

KONYA, (DHA) – KONYA’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, teknik incelemelerde bulunmak üzere gelen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Selçuklu ilçesi ve yürütülen belediyecilik faaliyetleri hakkında heyete bilgi veren Başkan Altay, “Selçuklu, 622 bin 846 nüfusu ile Türkiye’de 50 ilden ve Dünya’da 77 ülkeden büyük bir ilçe. Bu büyüklükte bir ilçenin katma değerini arttırmak için önemli yatırım ve hizmetleri hayata geçiriyoruz. Altyapı ve asfalt, temizlik, park bahçeler, sosyo-kültürel çalışmalar ve hayatın her alanına etki eden önemli hizmetleri Selçuklu’ya ve Konya’ya kazandırmaya gayret ediyoruz. Tüm bu belediyecilik hizmetlerini yerine getirirken Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi, Selçuklu Kongre Merkezi gibi prestijli eserleri ilçemize, şehrimize ve ülkemize kazandırıyoruz” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Konya, Selçuklu Medeniyetine başkentlik yapmış ve tarihin izlerini günümüzde de taşıyan önemli bir şehir. Hz. Mevlana’dan dolayı da huzur ve gönüller şehri. Kadim Medeniyetin ismini taşıyan Selçuklu, Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’ın ilçeye kazandırdığı modern ve prestijli hizmetler sayesinde standartların üzerinde bir şehir haline gelmiş. Başarılı çalışmalarının devamını diliyor ve karşılıklı fikir alışverişi ile belediyecilik deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz” diye konuştu.

Selçuklu Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen tanıtım programının ardından heyet, Tenis Kortu, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, Selçuklu Kongre Merkezi, Sancak Yüzme Havuzu, Şehit Mustafa Çizmeci Spor Salonu’nda teknik incelemelerde bulundu. Ziyaretleri sırasında heyete eşlik eden Başkan Altay, tesisler hakkında bilgilendirme yaptı.

Ziyaret programının ikinci gününde ise heyet, Mevlana Müzesi, Tarihi Bedesten Çarşısı, İnce Minareli Medrese, Alaaddin Tepesi ve Sille’yi ziyaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!