Altay kazanıyor saçlar kesiliyor

Güncelleme Tarihi:

Altay kazanıyor saçlar kesiliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 15:21

SPOR Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta deplasmanda Yeşil Bursa’yı 1-0 mağlup eden Altay’da yöneticiler, her galibiyet sonrası alfabetik sıraya göre saçlarını kazıtıyor.

Haberin Devamı

Futbolcuların motivasyonunu artırmak için, 2-1 kazanılan Maltepespor maçının ardından Tesisler Sorumlusu Ali Arslan’ın saçları kesilirken Yeşil Bursa deplasmanında 3 puan alınmasıyla bu kez sıra Asbaşkan Alex Padulano’ya geldi. Berberliğe yatkın olduğu öğrenilen kaptan Bedrican Özdoğan, dün akşam antrenmanı bitiminde diğer yöneticilerin de katıldığı törenle Padulano’nun saçlarını 3 numaraya vurdu.

Altay kazanıyor saçlar kesiliyor

"İnşallah seri galibiyetler alıp, asker gibi yönetim oluruz" diyen Alex Padulano, şöyle devam etti:

"Sezon başında, transfer yasağı yüzünden takviye yapılamayan bu takımın ligde tutunamayacağını düşünenlerin takıma inanmaya başladığını görüyoruz. Camiamız kenetlenecek ve Altay eski günlerine dönecek. Futbolcu fabrikamızın bacası tütmeye başladı. Yaş ortalaması 20 olan 30’u aşkın oyuncumuz var. İlk 100 yılın sonlarında başlayan krizi, ikinci 100 yılın başlarında fırsata çevirdik. Keyif veren hırslı bir takım olduk. Hedefi haftalar geçtikçe sabır ve destekle birlikte koyacağız."

Haberin Devamı

YENİ ROTA BUCA ARENA

İzmir’deki stat sorunu nedeniyle ilk 2 iç saha maçında Maltepespor ve Turgutluspor’u Menemen’de ağırlayan Altay, cumartesi günü oynanacak Kozan Belediyespor randevusunu Buca Arena’ya aldırdı. Takıma forma reklamı verdikten sonra Profesyonel Şube Asbaşkanı yapılan Özgür Ekmekçioğlu’nun, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile yakın ilişkilerini kullanarak sorunu çözdüğü öğrenildi. Ekmekçioğlu, Bucaspor’un son kongresinde Piriştina’nın desteklediği aday yönetimde yer alıyordu.

PFDK’YA SEVK

Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, Yeşil Bursa deplasmanında yaşanan olaylar nedeniyle hem Altay’ı, hem de Bursa temsilcisini Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevketti. Olayları Yeşil Bursa’nın başlattığını söyleyen Basın Sözcüsü Mehmet Mütevellioğlu, "Bursalı taraftarların futbolcumuz Kadir’e saldırdığı görüntüler elimize geçti. Gözlemci yanlı davranıp olayları biz başlatmışız gibi rapor yazmış. Savunmamızı bu yönde yapacağız" dedi. Raporda Altay taraftarının iki tribün arasındaki kapıyı kırdığı iddiası yer aldı. Bu yüzden Altay’ın para ya da saha kapatma cezası alabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

CİZSRESPOR MAÇI MARDİN’DE

Ligde cumartesi günü Kozan Belediyespor’u konuk ettikten sonra 7 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Cizrespor’la karşılaşacak Altay’ın bu müsabakayı büyük ihtimalle Mardin’de oynayacağı öğrenildi. Şırnak ekibinin, maçın Mardin’de yapılmasını istediği, Türkiye Futbol Federasyonu’nun da bu talebe olumlu baktığı ifade edildi. Bu arada Cizre deplasmanının masraflarını eski Başkan Niyazi Konuşmaz’ın üstleneceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!