GeriSeyahat Altan Erkekli’nin tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Altan Erkekli’nin tatil sırları

Altan Erkekli’nin tatil sırları

Oyuncu Altan Erkekli, hayatının büyük kısmının tiyatro turneleri nedeniyle yollarda geçtiğini söylüyor. Türkiye’de görmediği, bilmediği yer neredeyse yok. Yurtdışında Avrupa ülkeleri, Avustralya ve ABD’ye gitti. Daha çok kültür turizmiyle ilgileniyor. Hayalindeki seyahat ise Küba’ya.

RESTORAN

Akıntıburnu Restaurant, Arnavutköy

Boğaz manzarasına hâkim, beğendiğim bir balık restoranı. Sahibi Fatih Gündüz yakın arkadaşım. Burada kendimi rahat hissediyorum. En önemlisi kişiye özel hizmet verilmiyor. Herkese kaliteli servis yapılıyor. (www.akintiburnu.com)

Kebapçı Mesut Adana

Ara sokakların birinde yer alan Kebapçı Mesut, Adana’nın ilk kebapçısı, herkes tarafından biliniyor. Samimiyete ve konfora önem veririm. Burada ikisi de var. Sahibi Muhsin Silindir ve ortağı Hakim Yenigün bizlere aile sıcaklığı yaşatıyor. Mekânın lezzetli kebaplarını tavsiye ederim. (Tel: 0 322 365 01 27)

GECE KULÜBÜ

Nardis Jazz Club Galata

Sahibi Önder Focan benim sınıf arkadaşım. Mekânın müziği, ortamı, çok güzel. Buraya dünyaca ünlü müzisyenler de geliyor. Ayrıca yemeklerini de başarılı buluyorum. (http://nardisjazz.com)

OTEL

Manici Kasrı, Küçükkuyu

“Burası Kaz Dağları’nın eteklerinde yer alıyor. Bol oksijen, serin deniz ve güzel yemekleri için tercih ettiğim bir mekân. Otantik taş mimari yapısıyla dikkat çekiyor.” 2 kişi gecelik konaklama fiyatı kahvaltı dahil 280 TL. (www.manicikasri.com)

Suna Pansiyon Bodrum

“Denizin hemen kıyısında. Kahvaltıda Bozburunun yöresel tatları var: Ev ekmeği, kekik balı, kekik, adaçayı, badem... Burada kendi evimde gibi hissediyorum.” 2 kişi gecelik konaklama fiyatı kahvaltı dahil 120 TL. (http://sunapansiyonbozburun.com)

Zehra Teyze’nin Evi, Cunda

Burası eski bir Rum kilisesinin bahçesine inşa edilmiş. Tarihi binası 2000 yılından beri hizmet veriyor. Klasik Anadolu tatlarını severim. Bu nedenle benimsediğim bir mekân. Samimi ortamını da beğeniyorum. 2 kişi gecelik konaklama fiyatı kahvaltı dahil 240 TL. (www.cundaevi.com)

False