Alsancak Gar önü kısmen trafiğe kapatıldı

Güncelleme Tarihi:

Alsancak Gar önü kısmen trafiğe kapatıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2017 14:46

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin tramvay hattı projesi nedeniyle sürdürülen çalışmalar Alsancak Gar önünde başladı. Gar önü kısmen trafiğe kapandı.

Haberin Devamı

İzmir'de tramvay çalışması Alsancak hattında sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Alsancak Garı'nın bulunduğu bölgeye ulaşan hat imalatları nedeniyle trafik düzeninde zorunlu değişikliğe gidildiğini bildirdi. Yapılan düzenlemede Vahap Özaltay Meydanı'ndan itibaren Atatürk Caddesi'nin TCDD 3. Bölge Müdürlüğü binasına kadar olan kısımda yolun sağ tarafında iki şerit araç trafiğine kapatıldı, trafik akımı tek şeritten sadece Halkapınar yönüne gidiş olacak şekilde düzenlendi.

Liman Caddesi üzerinden Konak yönüne gidecek olan araçlar 1. Kordon'a yönlendirildi. Sait Altınordu Meydanı'ndan Halkapınar yönüne gidecek araçlar 1. Kordon ve Konak yönüne dönüş yapamayacak. 1462 sokağın Atatürk Caddesi ile kesişimi araç trafiğine kapatıldı. Araçlara Şair Eşraf Bulvarı'ndan Talatpaşa Bulvarı'na dönüş imkanı sağlandı. Ziya Gökalp Bulvarı'nın Atatürk Caddesi ile Ali Çetinkaya Bulvarı arasında kalan kısmı, Ali Çetinkaya Bulvarı'na doğru tek yönlü olarak düzenlendi. Konak Kahramanlar taksi dolmuşlarının güzergahları Ziya Gökalp Bulvarı'nın Ali Çetinkaya Bulvarı ile keşisiminde son buluyor ve bu noktadan dönüş bulamıyor

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!