Alper Potuk: ''Gruptan çıkacağımıza inanıyorum''

Güncelleme Tarihi:

Alper Potuk: Gruptan çıkacağımıza inanıyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 00:34

Alper Potuk: ''Gruptan çıkacağımıza inanıyorum''

Haberin Devamı

 ''Önümüzdeki maçta Zorya'yı devirip gruptan çıkacağımıza inanıyorum''

''Akhisar Belediyespor çok önemli ve zor bir deplasman''

''Fenerbahçe forması üstündeyse nerede oynadığın önemli değil''

''Advocaat, hem defansa hem de hücuma destek vermemi istedi''

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4'üncü haftasında Fenerbahçe konuk ettiği Manchester United'ı 2 - 1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli futbolcu Alper Potuk, çok değerli bir 3 puan kazandıklarını, zaman zaman da dünya devini çaresiz bıraktıklarını söyledi.

Alper Potuk, ''Bugün çok önemli ve çok değerli bir üç puan kazandık. Manchester United gibi bir dünya devini evimizde zaman zaman çaresiz bıraktık. Daha farklı skor da olabilirdi. Bunu biz taraftarımızla yaptık, taraftarımıza borçluyuz diyebilirim. Onları çok özlemiştik, bu sezon ilk defa böyle bir atmosferde oynadık. İnşallah önümüzdeki maçlarda da devam ederler. Bizim çok ihtiyacımız var onlara. Onlarla birlikte maçlar kazanmaya devam ederiz'' dedi.

''ÖNÜMÜZDEKİ MAÇTA ZORYA'YI DEVİRİP GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM''

Lig maçından yeni çıktıklarını ve bu mücadelenin Avrupa maçı olduğu için ayrı ayrı düşündüklerini kaydeden Alper Potuk, ''Bu maçı kazanmak çok önemliydi bizim için. Gruptan çıkmak adına yüzde yüz kazanmamız lazımdı. Feyenoord ile berabere kalmıştık deplasmanda. İnşallah önümüzdeki maçta Zorya'yı devirip gruptan çıkacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

''AKHİSAR BELEDİYESPOR ÇOK ÖNEMLİ VE ZOR BİR DEPLASMAN''

Spor Toto Süper Lig'de 2 gün sonra Akhisar Belediyespor ile mücadele edeceklerini hatırlatan Alper Potuk, ''Çok önemli bir deplasmana çıkıyoruz. Ligin zor deplasmanlarından bir tanesi Akhisar. Bu gece galibiyetimizi kutlayalım yarından itibaren Akhisar maçına konsantre olup oradan da 3 puan ile döneriz. İyi bir konsantre ile kazanacağımızı düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

''FENERBAHÇE FORMASI ÜSTÜNDEYSE NEREDE OYNADIĞIN ÖNEMLİ DEĞİL''

Orta sahada mı ya da kanatta mı daha iyi oynadığı sorulan Alper, ''Bu sorulara verdiğim cevap hep aynıydı; üstünüzde Fenerbahçe forması var nerede oynadığın önemli değil diye düşünüyorum. Önemli olan sahada olmak'' diye konuştu.

''ADVOCAAT, HEM DEFANSA HEM DE HÜCUMA DESTEK VERMEMİ İSTEDİ''

Karşılaşma öncesi teknik direktör Dick Advocaat'ın kendisine ne söylediğinin sorulması üzerine Alper şöyle cevap verdi: ''Defansa çok yardım etmemi istedi top bizdeyken de hücuma desek vermemi istedi ben de elimden geldiğince bunları yapmaya çalıştım.''

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Alper Potuk'un açıklamaları

-Fenerbahçeli futbolcuların çıkışı

-Zlatan Ibrahimovic'in stattan ayrılması

-Genel detaylar

HABER: UĞUR DEMİRKIRDI - KAMERA: MUSTAFA AKIN - İSTANBUL / DHA

DGS KODU: 03.11.2016 - Haber Kodu : 161103186

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!