Alpay kaptan oluyor

Güncelleme Tarihi:

Alpay kaptan oluyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 1997 00:00

Haberin Devamı

Galli hocanın hışmına uğrayan Recep, Beşiktaş'tan kopma noktasına geldi. Siyah beyazlı yönetim kurulunun, Toshack'la kavgalı olan Recep'ten kaptanlık bandını alıp, Alpay'a vereceği söyleniyor.

Toschak: Kimseden üstün değil

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Toshack ile Kaptan Recep arasındaki soğuk savaş devam ediyor. Galli teknik direktör, bir kez bile futbolunu izlemediği Recep'i Almanya'da yapılan hazırlık karşılaşmalarında ve TSYD Kupası maçında yedek kulübesinde oturtması takımda huzursuzluk yarattı.

Recep'in geçen yıllardaki başarılarının kendisini ilgilendirmediğini söyleyen Toshack, ‘‘Onun diğer futbolculardan üstün yanı yok. O da kadrodaki oyunculardan biri'' dedi. Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun, Toshack'la sorunu olan Recep'ten kaptanlık bandını alıp, Alpay'a vereceği öğrenildi.

Recep: Sabrım kalmadı

Toshack'ın takımın tek patronu olduğunu vurgulayan Recep ise, ‘‘Beşiktaş'ta forma giydiğim günden bu yana alın terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük takımların astronomik tekliflerini reddettim'' dedi.

Tek suçunun Beşiktaş'ı sevmek olduğunu söyleyen Recep şöyle devam etti: ‘‘Her şeyin bir sınırı vardır. O sınır aşılırsa büyük olaylar olur. Ben yedek kulübesinde oturacak adam değilim. Bir kaç maç daha sabredeceğim. Eğer hocanın sistemine uymuyorsam kulüpten ayrılacağım.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!