Alpay:En büyük hayalim futbolu Göztepe’de bırakmak

Güncelleme Tarihi:

Alpay:En büyük hayalim futbolu Göztepe’de bırakmak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2001 00:00


Futbol kariyerini İngiltere’nin Aston Villa takımında sürdüren Alpay Özalan, en büyük hayalinin futbolu, bu sezon "Süper Lig"e yükselen İzmir ekibi Göztepe’de bırakmak olduğunu söyledi.
Haberin Devamı

Alpay, kendi internet sitesi da yaptığı açıklamada, profesyonel futbolcuların para kazanmak için bu işi yapmalarına rağmen, içilerinde hep doğup büyüdükleri semtin takımında top koşturma özlemi duyduklarını ifade ederek, "Benim de en büyük düşüm, futbolu doğup büyüdüğüm semtin takımı olan Göztepe’de bırakmak“ dedi.

Çocukluğunda mahalle aralarında plastik topla oynarken, Göztepe’de oynayan futbolcu ağabeyleri gibi olmayı düşlediğini söyleyen Alpay, "Hep onlar gibi topa vurmayı dener, taklit ederdim. Tek hedefim vardı, o da Göz Göz’de oynamaktı. Televizyonda Göztepe’nin şampiyonluk kutlamalarını izlerken, aklıma o günler geldi ve hayallere daldım" dedi.

Alpay, bugüne kadar kendisine Göztepe'de oynamanın nasip olamdığını belirterek, "Türkiye’de en büyük takımlarında top koşturdum, şimdi de İngiltere’nin en köklü kulüplerinden Aston Villa’dayım. Futbolu bırakmayı karar verdiğim son yılda, eğer o zamanın yöneticileri de beni isterse, Göztepe’ye transfer olmak istiyorum. En azından bir yıl Göz Göz futbolcusu olmak beni çok mutlu edecektir" dedi. (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!