Alparslan Türkeş anıldı

Güncelleme Tarihi:

Alparslan Türkeş anıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 10:21

Alparslan Türkeş anıldı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - ÜLKÜ Ocakları Burdur il başkanlığı tarafından düzenlenen panelde Alparslan Türkeş anıldı.

Ülkü Ocakları tarafından 'Doğumunun 100'üncü Yılında Başbuğ Alparslan Türkeş' paneli düzenlendi. Panele MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Merkez İlçe Başkanı Salih Özparlak, MHP Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Oğuz ile partililer ve öğrenciler katıldı.

Öğretmenevi Nurcihan Velicangil Konferans Salonu'ndaki panelin oturum başkanlığını Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Himmet Büke yaptı. Panele, MAKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Barbaros Serdar Erdoğan ile Burdur Ülkü Ocakları İkinci Başkanı Abdurrahman Akdemir ve Burdur Ülkü Ocakları İdari Amiri Bülent Ateş konuşmacı olarak katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Ayhan Mete, Alparslan Türkeş'in Türk milletinin varlığını korumayı ve yüceltmeyi temel felsefe saydığını söyledi. Mete, "Türk milletinin kurtuluşunu ve yükselişini kendi dini inançlarıyla milliyetçilik ülküsünde görmüş, Türk milletini yüceltecek gücün de milliyetçilik olduğunu vurgulamıştır" dedi.

Daha sonra panelistler tarafından Alparslan Türkeş'in hayatından kesitler sunuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!