'Alp Şen Vakfı' çalışmalarına resmen başladı

Güncelleme Tarihi:

Alp Şen Vakfı çalışmalarına resmen başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2014 12:08

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Ali Şen'in, geçtiğimiz aylarda geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden torunu Alp Şen adına kurulan vakıf, çalışmalarına resmen başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Ali Şen'in torunu Alp Şen, Mayıs ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Ailesi, oğullarının adını yaşatmak için "Alp Şen" adıyla bir vakıf kurdu.

100 bin lira nakit malvarlığı olan Alp Şen Vakfı'nın, vakfedenleri Adnan Şen, Begüm Şen ve Famil Aydın oldu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan ilanda Vakfın amacı, "Eğitimin her safhasında zeki, çalışkan, dürüst, vatanına ve milletine faydalı olmak için uğraşan, üretken, çalışma hayatına ilgi duyan, okuma alışkanlığı kazanan veya bu alışkanlığa meyyal olan çocukların ve gençlerin eğitimde karşılaştıkları zorlukları aşmak için maddi yardımda bulunmak. Engelli çocukların ve gençlerin hayatını kolaylaştırmak için gereken araç ve gereçlerin teminini sağlamak, yapılacak yönetmelik ile belirlenecek olan öğrenim bursları ile çocuklara yapılacak sağlık yardımlarıdır" olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Alp Şen Vakfı çalışmalarına resmen başladı

BEGÜM ŞEN: ALP'İN BIRAKTIĞI GÜZELLİKLERİ YAŞATACAĞIZ
17 yaşındaki oğlunu trafik kazasında kaybeden Begüm Şen, oğlunun genç yaşına rağmen sosyal sorumluluk projelerine büyük destek verdiğini belirterek, 'onun bıraktığı güzellikleri yaşatmak ve çoğaltmak için vakıf kurduklarını duyurmuştu.
Şen, sosyal medyada yayınladığı mesajında şöyle dedi:
"Canım oğlum Alp’imin bir buçuk yıl önce yakın arkadaşları ve öğretmeni ile birlikte, heyecanla başlattıkları Enka İyilik Projesi’nin, güçlenerek devam etmesi isteği bugün Alp Şen Vakfı’mıza hayat verdi. Alp’in hayal ettiği gibi, tüm çocukların daha sağlıklı, eğitimin daha verimli olduğu bir gelecek için çıktığımız bu yolda, sağlığına kavuşturduğumuz her çocukta canım oğlum Alp’i yaşatmak benim için şimdi tek teselli... En zor zamanlarımda bana güç veren, olağanüstü değerli ve hassas ilginiz ve canım oğlum Alp’imin sevgi dolu yüreğinin hayat verdiği Alp Şen Vakfı’mız benim yaşam kaynağım oldu. Canım oğlum Alp’imin sevgi dolu yüreği ilham vermeye ve hayatı güzelleştirmeye devam ediyor...”

Haberin Devamı

Alp Şen Vakfı çalışmalarına resmen başladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!