Alp Kırşan’ın eşi Zeynep Kırşan’dan duygusal veda!

Güncelleme Tarihi:

Alp Kırşan’ın eşi Zeynep Kırşan’dan duygusal veda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 16:16

Acun Ilıcalı’nın bir çok programının sunuculuğunu yapan Alp Kırşan Pazar günü başlayacak olan Survivor 2016 yarışması için Dominik Cumhuriyeti’ne gitti. Geçtiğimiz aylarda babalık heyecanı yalayan Alp Kırşan’ın ardından eşi Zeynep Kırşan sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı. Zeynep Kırşan mesajında neler yazdı? Zeynep Kırşan ve Alp Kırşan kimdir? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2016’nın sunuculuğunu yapmak için Dominik Cumhuriyeti’ne giden Alp Kırşan’ın ardından eşi Zeynep Kırşan sosyal medya hesabında paylaştığı mesajla duygulandırdı. Eşi ve oğlunun bulunduğu fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Zeynep Kırşan fotoğrafın altına şunları yazdı:

“Sol yanımın dağı... Kendine iyi bak. Güle güle git canım. Sakın aklın bizde kalmasın. Ben yine arkandan saatleri sayarım. Yeter ki Allah bize başka ayrılıklar vermesin. Seni her şeyden çok seviyoruz. Yolun açık olsun sevgilim...”

ALP KIRŞAN KİMDİR?

1979 Karşıyaka doğumlu olan Alp Kırşan, manken, dizi ve sinema oyuncusudur. Lise eğitimini İzmir’de tamamlayan Alp Kırşan, üniversite eğitimini Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi bölümünde tamamlamıştır.

Haberin Devamı

2000 senesinde gerçekleştirilen Best Model of Turkey yarışmasında birinci ve Best Model of the World yarışmasında üçüncü olan Alp Kırşan, ilk kez Sanah Şekerleri programında Özlem Yıldız'ın partneri olarak kamera karşısına geçti.

2011 senesinde yayınlanan Yok Böyle Dans yarılmasına da katılan Alp Kırşan, 2012 senesinde Survivor Ünlüler – Gönüllüler’de yarışmış ancak birinci olamamıştır. 2014 senesinde Zeynep Dörtkardeşler ile evlenen Alp Kırşan’ın bir oğlu vardır. Alp kırşan, şimdilerde Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmalarında sunuculuk yapmaktadır.

ZEYNEP KIRŞAN KİMDİR?

1989 İzmir doğumlu olan Zeynep Kırşan, Kız Meslek Lisesi grafik tasarım mezunudur. Karşıyaka Spor Kulübü'nde 7 yıl voleybol oynadıktan sonra mankenlik yapmaya başlayan Zeynep Kırşan, 2005 yılında Best Model of turkey yarışmasına katılmış ve 'En iyi fizik' seçilmiştir.

Daha sonra İzmir’den İstanbul’a taşınan Zeynep Kırşan Uğurkan Erez ajansına bağlı oalrak mankenlik yapmıştır. Bir çok dizide rol alan Zeynep Kırşan, 2014 senesinde Alp Kırşan ile evlendi.

Zeynep Kırşan’ın rol aldığı diziler:

2012 - Umutsuz Ev Kadınları - 2. Sezon

2011 - 2012 - Dinle Sevgili (Hande)

2010 - Maskeli Balo

2008 - Akasya Durağı - 1. Sezon (Tuğçe Güneş)

2007 - Kader

Haberin Devamı

2007 - Doktorlar 2. Sezon (Aslı)

BAKMADAN GEÇME!