Alnınızdan öpüyorum

BİR derbi hayal etsem, içinde futbol olan..

Haberin Devamı

Kalite olan, bilinmezler olan, kırmızılar olan, goller olan.. Bir derbi hayal etsem; hakeminin dahil herkesin kazanmak için ter akıttığı.. Ve bir derbi hayal etsem; kombinesi olup da maça gitmeyeni büyük ikramiyeyi kaçırmışcasına üzen..
Hatalar vardı.. Yanlışlar vardı.. Geç yapılan hamleler vardı.. Ama dogrular o kadar fazla, güzellikler o kadar çoktu ki, hiç bitmesin istedim maç.. Hiç çalmasın son düdük dedim..
Olcay’ın golü Beşikaş’ı rahatlatmışken, Emenike dengeledi oyunu.. Ardından inanılmaz bir tempoya büründü maç.. Almeida çok iyiydi.. Sadece golleri ev asistiyle değil, tek santrfor oynayan bir takımın nasıl ileri taşınacağının da dersini verdi Ronaldo’nun partneri. Fernandes olsa da olur Beşiktaş için olmasa da.. Olcay ve Oğuzhan’ın çabasını görünce insan üzülüyor.. Bir takımın yatırımı maddi açıdan bir oyuncuya, saha içinde yükü başka oyunculara.. Adalet olmazsa yarış da bir yere kadar sporda..
Fenerbahçe’de Emenike var artık.. Alper var.. Ve iyi ki Topal var.. Bir tarafta Raul diğer tarafta Topal.. Yazık.. Sadece yazık.. O kırmızı hayallerimdeki derbinin gölgesi oldu.. Kırmızı olur.. Sertlik olur.. Ama kasıt olmaz..

PENALTIYI GÖREMEDİ

Bravo Caner.. Son ana kadar maçtaydın.. İstedin, çabaladın.. Ama ne olur artık hakemle az konuş.. İnan taraftar bile kızıyor bu yüzden sana..
Taraftarın yıllar sonra yine alkışladığı vardı dün.. Harika bir yönetim gösterdi Cüneyt.. Harikaydı.. Son yılların en yüksek tempolu maçında 20’ye yakın kritik karar verdi.. Son bölümde Fenerbahçe adına bir penaltıyı göremedi.. Tek hatasıydı.. 20’de bir büyük oran.. O yüzden Almeida’dan, Emenike’den, Oğuzhan’dan, Topal’dan özür diliyorum.. Maçın adamı Cüneyt Çakır ve arkadaşları.. Hepinizin alnınızdan öpüyorum..

MAÇIN İYİSİ

Haberin Devamı

Maç bitimi iki takım oyun-cularının kucak-laşması..

MAÇIN KÖTÜSÜ

Portekizli uslanmaz adam Raul Meireles..

HAKEM

Böyle bir tempo için teşekkürler..


Yazarın Tüm Yazıları