Alnındaki leke neredeyse öldürüyordu!

Güncelleme Tarihi:

Alnındaki leke neredeyse öldürüyordu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 22:33

ABD Teksas'ta yaşayan 39 yaşındaki Bethany Greenway, ikinci çocuğuna hamileyken alnında siyah bir leke ortaya çıktı. Alnındaki lekeyi 'hamilelikle' ilgili hormonal bir değişiklik olduğunu düşünen kadın durumu dermatoloğa anlattı.

Haberin Devamı

Kontrollerin ardından başka bir semptom görünmediği için sonradan neredeyse ölümcül bir hal alacak olan hastalık ilk başta anlaşılamadı.

İlerleyen aylarda kaşının tam üstündeki leke, bene dönüşmeye ve ağrı vermeye başladı. Greenway, tekrar doktora gidince şoke eden gerçeği de öğrenmiş oldu. Hamile kadına desmoplastik melanom teşhisi konuldu. Desmoplastik melanom agresif ve nadir görülen bir cilt kanseri türü.

Alnındaki leke neredeyse öldürüyordu


Greenway'in alnındaki kanserli ben alındı ve bölgedeki izleri kapatmak için deri nakli yapıldı. 2 çocuk annesi kadın kanseri yenmeyi başardı ancak alnında büyük leke kaldı. Greenway, iyileştikten sonra diğer insanların kendi yaşadıklarını yaşamaması için güneş koruyucu kullanmaları konusunda uyardı.

Haberin Devamı

Alnındaki leke neredeyse öldürüyordu

Konuyla ilgili hissettiklerini söyleyen Greenway, "Cilt kanseri teşhisine şaşırmadım. Teksas'ta yaşıyorum, burada her gün güneş kremi sürmek zorundasınız. Dikkatli olmaya çalıştım ancak kızıl olduğum için hassas bir cildim var. Istakoz gibi kızarmadığım bir yaz hatırlamıyorum. Kanser yüzünden yüzüm mahvoldu. Alnımın yarısındaki kasları kaybettim. Sol kaşımda birkaç tel kaş kaldı." diyerek duygularını paylaştı.

Alnındaki leke neredeyse öldürüyordu

BAKMADAN GEÇME!