Almeida yolu gösterdi

Güncelleme Tarihi:

Almeida yolu gösterdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2014 20:36

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Almeida, Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı konusunda net bir cevap veremeyeceğini belirtirken belli bir yaştan sonra futbol oynayamayacağını hatırlatıp iyi bir kontrata kalabileceğinin sinyalini verdi.

Haberin Devamı

BU sezon 17 maçta 10 gole ulaşarak geçen sezonki 9 gollük performansını geçen Hugo Almeida takımda kalıp kalmayacağı konusunda net cevap veremeyeceğini söylerken, iyi bir kontrat önerilmesi halinde sözleşmeyi uzatacağının işaretlerini de verdi. Lig TV’ye konuşan Portekizli, “Bildiğiniz gibi biz profesyonel futbolcularız, hayatımızı futbol oynayarak kazanıyoruz. Hayatımızın geri kalanında da belli bir yaştan sonra futbol oynayamayacağız, çok şeye bağlı bu sorduğunuz soru onun için kesin ve net bir şey söyleyemeyeceğim.

FENERBAHÇE PUAN KAYBEDEBİLİR
Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe’nin önde gözüktüğünü belirten Almeida, “Biz en iyi olduktan sonra rakiplerimizin ne yaptığı çok önemli değil. Çünkü muhakkak puan kaybedeceklerdir. Ligin ikinci yarıları her zaman daha zor olmuştur. Zorlu kış şartları var, deplasmanda oynanacak maçlar var, puan kaybedebilirler. Ama biz kendimize bakmamız lazım, biz iyi olursak puan farkını kapatabiliriz. Kasımpaşa maçımız var önümüzde, bu da bizim için bir fırsat puan kapatmak için. Tamamen kendi oyunumuza konsantre olmamız lazım” dedi.

ÜÇ YUVARLAK

Haberin Devamı

Forvet oyuncusuyum. Elbette ne kadar çok pas gelirse, o kadar gol atma fırsatı olur. Ama ben şuan gollerimi atıyorum ve takımımızın oynadığı oyundan memnunum. Hoca benden isterse, gerekirse kaleci bile oynayabilirim. Ama profesyonel futbolda bildiğiniz gibi her oyuncunun kendine has bir pozisyonu var ve uzun zamandır o pozisyonlarda oynuyorlar. Kasımpaşa stadını tercih ederim, hem zemin olarak, hem stadın konumu olarak daha iyi bir stat. Atatürk Olimpiyat, oynaması zor bir stat. Büyüklük olarak da futbol oynamak için de zor.

HÜKMEN GALİBİYET BEKLİYORDUK

KASIMPAŞALI Donk’un maçın tekrarlanmasına neden olan pozisyonun diğer tarafı olan Almeida o an için de şunları söyledi: “Gol olurdu olmazdı, o tartışılır ama gerçekten olayın boyutu büyüktü. O maç aslında çok enteresan oldu. Biz ondan önce bir Galatasaray maçı yaşadık olaylı ve hükmen mağlup olduk olaylardan dolayı, sahaya giren taraftarlardan dolayı. Bu maçta o maça benzer bir olay yaşandı, sahaya taraftar girdi ve bir futbolcuya bir harekette bulundu. Biz hükmen bir galibiyet bekliyorduk” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!