Almeida Portekizlileri şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Almeida Portekizlileri şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2013 11:54

Golcü futbolcunun Türkiye Super Ligi'nde attığı 4 gol ile gol krallığında ilk sıraya yerleşmesi ülkesinde büyük yankı yaptı.

Haberin Devamı

Almeida Portekiz'de yeniden manşetlerde. Portekiz basını Almeida’nın sakatlıklardan kurtularak eski formunu yakaladığını vurgulayarak bu gollerin devamının geleceğini yazdılar. Lige harika bir giriş yapan Beşiktaş’ın Almeida’nın golleri ile hedefine ilerlemeye başladığını belirten gazeteler,siyah beyazlı takımın ligde elde ettiği 12 puanda golcü futbolcunun da payının olduğunu kaydettiler.

Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Almeida ise hayatının en mutlu günlerini yaşadığını söyledi. Portekizli golcü, henüz ligin başlangıcında olduğunu ve iyi bir tempo yakaladıklarını anlatarak her şey güzel gidiyor,takım galibiyet serileri ile liderliğe oturdu,ancak mücadelemizi tüm alanlarda sürdürmemiz gerekir sözlerini etti. Gol krallığında tekrar adının listede üst sıralarda anılmasından mutlu olduğunu saklamayan Almeida, gollerinin takımına yardımcı olmasına sevindiğini ancak önümüzdeki hafta önemli bir maçlarının olduğunu,onu da kazanmaları halinde biraz daha rahatlayacaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!