Almeida’nın yanına 3 aday var

Güncelleme Tarihi:

Almeida’nın yanına 3 aday var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2013 00:44

Beşiktaş transferde, menajerlerden gelen ve kulübün ekonomisini sarsmayacak makul teklifleri değerlendirebilir. Forvete düşünülen 3 aday arasında en önemli isim ise İngiltere'de QPR forması giyen Djibril Cisse...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta transfer girişimleri sürüyor. Hücum bölgesine takviye yapmayı planlayan Kartal, bonservisi elinde olan isimleri izliyor. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetici Tamer Kıran’ın, menajerlerin önerdiği futbolcuları yakın takibe aldığı belirtildi. İzlenenler arasında, QPR’lı Djibril Cisse ve hem kanat hem golcü olarak oynayabilen Lyon’lu Jimmy Briand ile FK Novi Pazar’dan Enver Alivodic’in yer aldığı ifade edildi.

TRANSFERDE ACELECİ DEĞİLİZ

BEŞİKTAŞ’ın transferde kesinlikle aceleci davranmadığını söyleyen ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, “Teknik direktörümüz Samet Aybaba’nın raporu doğrultusunda çalışıyoruz. Beşiktaş takımının ihtiyacı olan mevkilere katkı yapacak oyuncu alacağız. Ekonomik olarak kulümüzü zorlamayacak ve bonservis konusunda bizi terletmeyecek isimleri arıyoruz. Gelen teklifler doğrultusunda hareket edeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!