Almanya'yı ikiye böldü

Güncelleme Tarihi:

Almanyayı ikiye böldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2016 13:19

A Milli Takım'ın genç yıldızı Emre Mor'un Hertha Berlin maçında gördüğü kırmızı kart Almanya'da tartışma konusu oldu. Alman basınının çoğunluğu futbolcunun gördüğü kartın haksız olduğu görüşünde birleşirken bazı taraftarlar ise futbolcuyu eleştirdi.

Haberin Devamı

Emre Mor'un Hertha Berlin maçında gördüğü kırmızı kart gündemdeki yerini koruyor...

Hertha Berlin karşısında saniyeler boyunca rakibi tarafından çekilip rakibini itince hakem tarafından oyundan atılan Emre Mor'un pozisyonu Almanya'yı ikiye böldü. Futbolseverler saatlerce Emre'nin pozisyonunu tartışırken, doğrudan kırmızı kartın ağır olduğu görüşü hakimdi. Buna karşın Emre'nin sinirlerine hakim olamaması da birçok Dortmund taraftarının vurguladığı bir konu oldu.
İşte milli futbolcumuzun gördüğü kart hakkında yapılan yorumlar;
"Langkamp'ın yaptığı herhalde bir Tango daveti değil! Kırmızı ağır bir karar..." (Maçı anlatan spiker tarafından yapıldı)
"Gereksiz yere sinirlenen Emre, 5 metreden pozisyonu süzemeyen hakem ve oscar ödüllü performansla savunma oyuncusu... Pozisyonda her şey var!"
"İşte bu yüzden video hakemi gelmeli. Emre nasıl kırmızı kart görebilir?"
"Acaba Langkamp kendi videosunu izlerken utanmayacak mı? Yaptığının üzerine düşünüp utanmalı."
"Langkamp televizyonda özür diledi ama olan oldu. Emre'yi attırırken gülüyordu. Hiçbir anlamı yok özrün."
"Hertha oyuncusunun kolunda kaptanlık pazubandı varmış, gerçekten çok yazık."
"Emre Mor ve Dembele çok yetenekli oyuncular ama sinirlerini kontrol etmeliler. Her ne kadar tahrik olsa da rakibini tüm gücüyle itiyor, kırmızı kart çıkabilecek bir pozisyon."

Haberin Devamı

Emre Mor, A Milli Takım'ın Ukrayna ve İzlanda maçlarında da saha içindeki agresif tavırlarıyla dikkat çekmişti. Milli futbolcu İzlanda maçında gördüğü sarı kart sebebiyle A Milli Takım'ın Kosova ile oynayacağı mücadelede cezalı duruma düşmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!