Almanya’dan istedi, annesinin kabri çiçek bahçesine döndü

Güncelleme Tarihi:

Almanya’dan istedi, annesinin kabri çiçek bahçesine döndü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 19:13

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Almanya’da yaşayan ve sosyal medya hesabına mesaj gönderip 2 yıl önce kaybettiği annesinin kabrinin çiçeklendirilmesini isteyen Ayşenur Bazna’yı kırmadı. Park ve bahçeler çalışanları Bazna’nın annesinin mezarını çiçeklerle donattı.

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Almanya’nın Frankfurt kentinde yaşayan Ayşenur Bazna, Büyükerşen’in sosyal medya hesabına mesaj göndererek yardım istedi. Bazna, mesajında, 20 Kasım 2015’te kaybettikleri ve Asri Mezarlık’ta defnettikleri annesinin kabrine gidemediğini, Eskişehir’de de yakınları bulunmadığını belirterek, “Bu yüzden annemin mezarına çiçek koyanımız da yok. Sizden ricam, 20 Kasım günü ailesi adına bir demet çiçek bırakmanız. Eğer böyle bir şey mümkünse inanın çok ama çok mutlu oluruz. Onsuz olmak bizim için fazlasıyla zor, bir de kabrini ziyaret edememek daha da acı verici” ifadesini kullandı.

Almanya’dan istedi, annesinin kabri çiçek bahçesine döndü

Haberin Devamı

BÜYÜKERŞEN TALİMAT VERDİ
Sosyal medya ekibinin mesajı ilettiği Büyükerşen, Eskişehirli Ayşenur Bazna’nın talebinin 20 Kasım’da yerine getirilmesini istedi. Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri iklim şartlarına uygun olarak hercai menekşeleri hazırlayıp kabri çiçeklendirdi. Büyükerşen’in sosyal medya ekibi, isteği üzerine mezarlıkta çekilen fotoğrafları Ayşenur Bazna ile paylaştı. Bazna da mesajında minnet ve şükran duygularını paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!