Almanya'da Çarlar Söyüncü sesleri

Güncelleme Tarihi:

Almanyada Çarlar Söyüncü sesleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 11:30

Almanya’da Türk stoper taarruzu... Dortmund, Hummels’i Bayern’e satarak yerini Leverkusen’in kaptanı Ömer Toprak’la dolduracak. Leverkusen de Altınordu’nun istediği 6 milyon Euro’yu ödeyip Çağlar’ı alarak bombayı patlatacak.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund’un Alman stoperi Mats Hummels, eski takımı Bayern Münih’e dönüş için artık gün sayıyor. Alman basınında 30 milyon Euro’ya tamamlandığı belirtilen transfer, Türk yıldızların dahil olduğu zincirleme transfer bombasının da fitilini ateşleyecek. Öyle ki Dortmund, Bayern’e satacağı Hummels’in boşluğunu Leverkusen’in kaptanı Ömer Toprak’la, Leverkusen ise uzun bir süredir maçlarını takip ettiği Altınordu’nun 19 yaşındaki genç yeteneği Çağlar Söyüncü ile doldurmak için düğmeye bastı.

KADERİ HUMMELS’İN ELİNDE
27 yaşındaki Hummels’in, yaptığı son açıklamada Dortmund’dan ayrılacağını ve gelen tekliflere cevabını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağını sosyal medyadan duyurması üzerine Dortmund ve Leverkusen harekete geçti. Kicker ve Bild’e göre, Hummels’in yeri için arayışlara başlayan Dortmund’un ilk hedefinin A Milli yıldızımız Ömer Toprak olduğu, kesin ayrılık sonrası ilk teklifini Leverkusen’e sunacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

LEVERKUSEN’İN GÖZDESİ ÇAĞLAR
Asıl bombayı ise Leverkusen patlatmaya hazırlanıyor. Uzun bir süredir A Milli Takımımız’ın geleceği Altınordu’lu Çağlar Söyüncü’yü takip eden hatta ilk teklifini Ege ekibine iletmesine rağmen red cevabı alan Alman temsilcisinin, Ömer Toprak’ı göndermesi halinde Altınordu’nun talep ettiği 6 milyon Euro’yu ödeyerek genç yıldızı kadrosuna katacağı öğrenildi. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!