Almanya'da 'Başarı Stratejisi' semineri

Güncelleme Tarihi:

Almanyada Başarı Stratejisi semineri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 13:37

Darmstadt Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Hessen Eyaleti Atatürkçü Düşünce Derneği (HeADD) Onursal Başkanı, Yüksek Makine Mühendisi Mahmut Telli, ‘Başarı Stratejileri’ konulu seminerde, olumlu düşünceye sahip insanların stresle daha iyi başa çıkıp, zamanı da iyi yönetmeleri durumunda çok başarılı olabileceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Mahmut Telli, Frankfurt Dr. Hoch’s Konservatoryumu’nda verdiği seminerde başarılı insanların olumlu düşüncelerinin yanı sıra iletişim becerileri ile motive etme yeteneklerine de dikkat çekti.

Telli, yıllardan beri araştırmalar yaptığı başarı stratejisine, kariyeri ve dernek başkanlığı boyunca elde ettiği deneyimlerini de katarak gündelik yaşam için gerekli rehber oluşturdu.

BAŞKANSOLOS ÇELİK DE KATILDI

Toplantıya katılan Frankfurt Başkonsolosu Mustafa Çelik, yeni kurulan Türk Alman Eğitim Platformu’na dikkati çekti. Çelik, Türk kökenli gençlerin, akademik ve mesleki eğitim imkanlarından daha iyi faydalanmaları konusunda sivil toplum örgütleriyle birlikte bu çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi.

HeADD Başkanı Eren Tiryaki, başkonsolosluğun inisyatifiyle temeli atılan iletişim ağı platforma desteklediklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!