Almanya, Sinan Bozoğlu'nun golünü konuşuyor!

Güncelleme Tarihi:

Almanya, Sinan Bozoğlunun golünü konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2013 10:45

Almanya'nın Baden Württemberg Eyaletin Offenburg kentin Altenheim kasabasında yaşayan Lise öğrencisi Sinan Bozoğlu (16) geleceğin yıldız futbolcusu olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz Pazar günü amatör yerel ligin Kreisligi B grubunda SC Offenburg takımında forvet mevkiğinde oynayan Sinan Bozoğlu deplasmanda Rastatt takımına serbest vuruş'tan attığı gol haftanın en güzel üç golü arasına girmeyi başardı. Alman Futbol internet sitesi www.fussball.de ana sayfasın amatör linkinde haftanın en güzel üç golün videosunu okuycularıyla paylaştı. İnternet sitesi en güzel gol kimin yarışmasında Sinan Bozoğlu'nun golünü 'utanmaz havalandırma' diye tanıttı. İnternet sitesini izleyenler verdikleri oyla Sinan Bozoğlun golü % 25,3 oranla 3. sırada yer alıyor. Yarışma önümüzdeki haftasonu sonuçlanacak. Beş yaşında futbola başlayan rakip fileleri havalandırıp, gol atmaktan çok gol attırmayı'da seven ve her maçta asislik yapan Bozoğlu 2008 yılından bu yana Baden ve Ortenau bölgelerinde kulüpleri peşinden koşturmaya başladı.

Haberin Devamı

Koyu Galatasaray taraftarı olan Sinan Bozoğlu'n gönlünde Galatasaray takımında oynamanın hayaliyle yatıp kalkıyor. İzmir- Mordoğan kökenli baba Şenol, anne Astrid Bozoğlu ' Sinan'ın aklında tek şey futbolcu olmak, futbola çok hevesli umarız hayali gerçek olur' diye konuştular. Sosyal paylaşım sitesi 'Youtube' haftanın amatör golü (amateur tor der Woche) ismi altında Sinan Bozoğlu'n golü şimdiden tıklama rekoru kırıyor.

Alman yerel gazeteler de Bozoğlu'n golüne geniş yer verip 'rüya gol' başlığını kullandılar. Futbol internet sitesi Almanya Köln kentinde yine yerel amatör ligi SC. Weiler-Volkhoven takımında mücadele eden Kaya üçüzlerin başarısına geniş yer verdi. Haberde 21 yaşındaki Kaya üçüzlerini futbolun gizli kahramanları olarak tanıttı. Steven, Kevin, Simon Kaya kardeşler yeşil sahalarda performansıyla dikkat çekiyor. Antrenörün aynı takımda oynayan üçüz kardeşleri karıştırdığını, saha kenarından 'Kaya' diye bağrıyorum üçüzlerden biri yardıma koşuyor bundan mutluyum dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!