Almanya 0-0 Polonya / MAÇIN ÖZETİ

Güncelleme Tarihi:

Almanya 0-0 Polonya / MAÇIN ÖZETİ
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 16:54

EURO 2016 C Grubu 2. maçında karşı karşıya gelen Almanya ile Polonya golsüz berabere kaldı. Stade de France'da oynanan ve Hollandalı hakem Björn Kuipers'ın yönettiği maçta gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla Almanya ve Polonya puanını 4'e yükseltti. Baştan sona çekişmeli geçen maçta Almanya 11'inde yer alan Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil 90 dakika sahada kalırken Mario Gomez 71. dakikada Draxler'in yerine dahil oldu.

Haberin Devamı

Stat: Stade de France
Hakemler: Björn Kuipers, Sander van Roekel, Erwin Zeinstra (Hollanda)
Almanya: Neuer, Höwedes, Hummels, Boateng, Hector, Kroos, Khedira, Müller, Mesut Özil, Draxler (Dk. 71 Mario Gomez), Götze (Dk. 66 Schürrle)
Polonya: Fabianski, Piszczek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk, Maczynski (Dk. 76 Jodlowiec), Krychowiak, Blaszczykowski (Dk. 80 Kaputska), Grosicki (Dk. 87 Peszko), Milik, Lewandowski
Sarı kartlar: Dk. 3 Khedira, Dk 34 Mesut Özil, Dk. 67 Boateng (Almanya), Dk. 45 Maczynski, Dk. 55 Grosicki, Dk. 90+3 Peszko (Polonya) 

Almanya 0-0 Polonya / MAÇIN ÖZETİ

MAÇIN ÖNEMLİ POZİSYONLARI:
Topla oynama yüzdesi yüksek olan Almanya'nın atakları, Polonya savunmasına takıldı. Çaldığı toplarla hücuma kalkmaya çalışan Polonya'nın da rakip kalede tehlikeli oluşturamadığı ilk yarı golsüz tamamlandı. 

Haberin Devamı

İkinci yarının ilk 2 dakikası içinde Polonya, Milik, Almanya da Götze ile yakaladığı fırsatı değerlendiremedi. Mesut Özil'in 69. dakikada ceza yayından çektiği şutta, Polonyalı file bekçisi Fabianski topu kornere çeldi. 

Beşiktaş'ın 2015-16 sezonunda Fiorentina'dan kiraladığı Mario Gomez, 71. dakikada oyuna dahil oldu. Almanya, kalan sürede de Polonya savunmasını geçemedi ve karşılaşma 0-0 sona erdi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!